Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie pale nie pije

Czy kupić sobie coś takiego?

Polecane posty

Gość po co żyjesz?
skoro nie palisz i nie pijesz:classic_cool:

Gość martuskaaa89
lepiej skontaktuj sie z dobrym psychiatrą :)

Po co mi psychiatra wiele ludzi próbuje powiekszyć penisa chociaż większość ma normalne rozmiary tu dowód http://www.mattersofsize.com/forum/forum.php zagraniczne forum po wpisach widaćże większość ma jakieś efekty. Chcę powiększyć swojego penisa bo teraz jest za mały do seksu a wiadomo bez udanego seksu zwiazek nie przetrwa. Nie chcę być do końca życia sam chcę mieć żonę, rodzinę, dzieci. Spróbuję naprawić to co natura zepsuła miałem chore jądro przez co niedobory testosteronu w czasie dojrzewania i teraz mam niedorozwój prącia. Mam nadziejęże ktoś mnie rozumie.

Gość ALEK345
Osobiście zakupiłem to urządzenie jakieś pół roku temu na Allegro . Penisa nie mam małego bo 18 cm we wzwodzie ale trochę skrzywionego , chciałm to skorygować no i przy okazji dojść do tych 20 cm . Nosiłem go przez trzy miesiące po kilka godzin zgodnie z instrukcją przedłużając co jakiś czas tulejki . Zauważyłem że penis faktycznie się rozciąga - doszedłem w stanie rozciągniętym bez wzwodu do 21 cm - później skończyły się tulejki wydłużające dołaczone do andropenisa . Choć penis na początku zaopatrzony w urządzenie mial te 17 - 18 cm czyli tyle ile we wzwodzie a na końcu stosowania 21 cm po zdjęciu urządzenia faktyczna długość we wzwodzie się nie zmieniła a krzywizna pozostała . Nie wim co robiłem nie tak ale stosowanie andropenisa u mnie nic nie dalo no poza tym ze w stanie miękkim mogę go naciągnąć do tych 21 cm a może i więcej gdybym miał dalsze przedłużki .