Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microgynonowa

do kobiet biorących tabletki anty.

Polecane posty

Gość microgynonowa

Jestem już po 4 opakowaniu tabletek i mam pytanie odnośnie krwawienia z odstawienia. Na wielu forach czytałam, że kiedy bierze się tabletki to to krwawienie staje się dużo mniej obfity niż normalny okres i krótsze, a u mnie sprawa wygląda tak, że mam właśnie obfite te krwawienia z odstawienia takie jak przy okresie, tyle, że może krwawię krócej o jakiś jeden dzień i brzuch nie boli aż tak jak wtedy kiedy tabletek jeszcze nie brałam. Moje pytanie jest więc takie - czy to, że nadal mam obfite krwawienie może oznaczać, że tabletki, które biorę są dla mnie za słabe?? Proszę o odpowiedzi jeśli orientujecie się w tym temacie.

a ja mam znowu tak ze moje krwaiwieniz dtsawienia to nie wyglada jak krwawienie mam brazowa wydzieline polaczona z mala iloscia krwi nie tak jak przed braniem tabletek wczesniej ale wydaje mi sie ze to normalne przez jakis czas organizm caly czas oswaja sie z ormonami tez biore tabletkik od 4 miesiecy :P

Gość zzz111
mysle ze nie za slabe-tylko powinnas zmienic na inne tabletki. W poerwszych 3 cyklach roznie bywa ale potem powinno byc mniej bolesnie i troche mniej obficie

Gość microgynonowa
Mniej boleśnie jest - to fakt. Nie wiem, może wezmę jeszcze 1 opakowanie i zobaczę jak będzie, jak się nic nie zmieni to pewnie zmienię tabletki, chociaż ogólnie dobrze się po nich czuję...

Gość zzz111
Wiesz jak jestes bardzo mloda to tez jeszcze moze byc roznie tym bardziej ze dopiero zaczynasz brac tabletki-jak dobrze sie czujesz to poczekaj jeszcze tak do pol roku a potem doradzisz sie ginekologa

Gość microgynonowa
Może masz rację tylko niepokoiłam się tym czy to czasem nie oznacza, że microgynon jest dla mnie za słaby. Mam nadzieję, że nie.

co kobieta to inne doświadczenia z tabletkami mi przy yazie krwawienia zanikły całkowicie tylko w piatym dniu kiedy zaczynam nowe opakowanie mam czasem troszke brudnego sluzu

Gość microgynonowa
A jeszcze mam pytanie co do bolesności piersi, czy to normalne, że przy czwartym opakowaniu jeszcze bolały? Słyszałam, że powinno to ustąpić po 3 blistrze, ciekawe jak będzie teraz...

mnie pod koniec 4 blistra troszke pobolwealy ale tak przed krwawieniem wlasnie ja biore yasminelle