Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzielna z mielna

pomóżcie znależć mi tani lot do barcelony

Polecane posty

hej. mój mąż marzy o wycieczce do barcelony, wymyśliłam że zrobie mu niespodzialne i zorganizuje dla nas taka wycieczke w rocznicę ślubu. pomóżcie znależć mi jak najtańszy lot z krakowa do barcelony w dwie strony. chciałabym wylecieć 9 albo 10 lipca i wrócić 12-13 lipca ( jeśli znajdziecie super tanie połączenie dzień lub dwa wcześniej lub pózniej to też napiszcie)

Gość dziaddek
wizyr albo rujaner

Gość vfdbbv
musisz dzwonić do firm zajmujących sie rezewacją bo ceny tanich linii zmieniają się co chwila - dosłownie w ciągu 5 minut może już nie być tanich miejsc,

Gość blaaa blaaaa blaaaaa
7-12 lipca (7ego wylot poznym wieczorem) cena 364+plus oplaty karta - okolo 400zl za osobe w dwie strony

8-13 lipca (wizzair) cena podoba okolo 450zl

zadnych przesiadek, wejdz na stronke http://www.ryanair.com/pl wybierz lot z Krakowa do Barcelony w dwie strony i cena sie wyswietli jak masz karte kredytowa to sama mozesz kupic bilety teraz (tylko poodhaczaj te wszystkie opcje typu pierwszenstwo wejscia na poklad, ubezpieczenie itd. i nie plac za torbe rejestrowana, bo podreczne na kilka dni powinny wam wystarczyc, o ile nie potrzebujecie przewozic zadnych plynow powyzej 100ml)

Gość zeromi
Ze znajomymi lecimy teraz do Barcelony wyszukaliśmy sobie locik za pomoca takiej stronki hm why Notfly całkiem ciekawe oferty czasem mają

trudno jest znaleźć naprawdę korzystne promocje do Hiszpanii, a wybieram się tam na wiosne jak tak dalej Pojdzie, to zdecyduje się chyba nawet na jakąś rejsową linię, bo podobno mają często całkiem korzystne oferty. Prawda to, można coś upolować?

Jezeli chodzi o nocleg to wejdz na www.booking.com tam sa tansze noclegi niz w samych hotelach albo apartmanety na gobcn.com

p_a_jka to prawda, co i rusz jakiś rejsowy przewoźnik wypuszcza promocje i to głównie po europie właśnie. Warto więc systematycznie śledzić w przeglądarkach takze te teoretycznie droższe loty, myślę, że spokojnie znajdziesz coś do hiszpanii :)

Gość kasiuniaZakochana
Hej podnoszę temat. Chcielibyśmy z narzeczonym wyjechać na 7dni do Barcelony w przyszłym roku na jesień i szukamy noclegu oraz połączeń w dobrych cenach:-)za namiary sprawdzonych miejsc będę wdzięczna..