Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solosolo886

SOLARIUM

Polecane posty

Gość solosolo886

w sobote mam wesele i musze sie szybko opalic:-o wczoraj bylam na 7min. myslicie ze jak dzis,jutro i w piatek pojde to wezmie mnie cos. jestem brunetka i szybko sie opalam

Gość sdf78
Kup sobie samoopalacz.

Gość solosolo886
a plamy?

No myślę, że powinny coś dać te 3 dni, pozatym możesz się trochę też w ciągu tych 3 dni na dworze opalić bo słonko pięknie świeci.

Gość fgfdhtrhtyhj
spal;isz sie a nie opalisz idz w czwartek na mocne lampy 10 minut i bedzie ok

Gość solosolo886
słonko fajna sprawe ale jak sie caly dzien w pracy siedzi to nie ma jak:( mysliscie ze sie spale? te 7min mi chyba nic nie dalo wiec pojde jeszcze dzis i tak codziennie wlacznie z piatkiem jestem amatorka opalania na solarium bo ogolnie nie powinnam korzystac ale blada jak sciana jestem a tu wesele za pasem dobrze ze nie moje:D

Ja bym zaproponowala opalanie natryskowe. Sama opalilam sie tak dzien przed weselem mojej siostry. Szybko , bez plam , i zdrowsze niz solarka , nie niszczy skory i fajnie wyglada. Mozesz sobie sama dobrac stopien opalenizny aaa i rownomiernie sie zmywa.

Gość solosolo886
hmmm a na pewno nie zostawia plam itd? bo slyszalam rozne opinie... a jaki to koszt tak mniej wiecej?

Gość w przeddzien nie idz
nie wiem jakie to solarium, bo ja na moim, dalabym sie rade opalic bardzo, nie spalajac sie po dwoch tylko wizytach. A tobie nie radze isc w przeddzien wesela, bo nastepnego dnia bedziesz czerwona. Mysle ze dwa razy spokojnie wystarcza zeby sie ladnie zarumieni, a poza tym, silna opalenizna jest passe.

Gość solosolo886
z tym,ze ja nigdy nie opalam sie na czerwono tylko brazowo... ok w piatek nie pojde... strzezonego pan Bog strzeze:classic_cool:

Gość GLAM TAN
zapraszam do skorzystania z nowej bezpiecznej dla skóry metody opalania GLAM TAN. Najnowocześniejsza formuła płynów do opalania firmy GlamTan pozwala uzyskać najpiękniejszą zdrową opaleniznę całego ciała bez wysuszania skóry !!! Produkty (w sześciu odcieniach) przeznaczone do opalania są na bazie wody i brązowego cukru !!! W 1 00% naturalne - nie uczulają, nie są przeciwskazaniem przy AZS ani łuszczycy i innych chorobach skóry. Doskonała metoda dla osób cierpiących na bielactwo. Opalenizna jest naturalna, jaśnieje równomiernie i utrzymuje się do około 10 dni Preparat można zmyć już po 1 godzinie! Zapraszam do skorzystania, na pewno będziesz zadowolona :)