Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hg tviopek,cvh um

Test ciążowy.

Polecane posty

Gość hg tviopek,cvh um

Od zapłodnienia (o ile doszło:) minęły 3 dni. Dziś mam bolące i wrażliwe piersi. Pobolewa mnie też jajnik. Wiem, że za wcześnie ale tak mnie korci żeby zrobić test ciążowy. Pozdrawiam.

Test można zrobić zawsze, tylko to trochę bez sensu :/ nawet najczulsze reagują po ok 2 tygodniach. Więc czy to ma sens?

Nie ma sensu robienie testu. Ja też zrobiłam test przed dniem spodziewanej @ i wyszedł negatywny a pare dni po już był pozytywny.

Gość hg tviopek,cvh um
Więc też poczekam, chociaż należę do tych niecierpliwych... :-) Wy też spodziewacie się 2 kreseczek?

Gość buahahahahahhahaha
ta juz ma objawy hahhahahahahhahahahhahaaaa

Moje dwie kreseczki dziś kończy 4 miesiące i śpi właśnie w naszym łóżku;) Trzymam kciuki:)

Gość buahahahahahhahaha
a jak ty sie dlugo starasz bo raczej sobie wkrecasz:D

Gość hg tviopek,cvh um
gratulacje Endlessly :-) córka czy synek?

Gość hg tviopek,cvh um
Bardzo ładne imię. Zazdroszczę. Niech się zdrowo chowa a rodzicom życzę samych radości w wychowywaniu :)

Gość autorkooooo
a ty ile sie juz starasz ????ile masz lat? no raczejna bank to nie sa objawy ciązy i jeszcze tak szybko a to zadne w sumie objawy

Gość hg tviopek,cvh um
staram się 2 cykl. mam 33lata.

Na objawy na pewno jeszcze za wcześnie. Ale z tym bólem jajnika może coś być. Mnie też na samym początku (jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży) bolał jajnik. Nawet chciałam iść do lekarza, ale wtedy akurat braliśmy ślub, zalatani byliśmy i w końcu samo przeszło. A po dwóch tygodniach ukazały się dwie kreseczki. Nie przekreślałabym tego tak całkiem. Ból jajnika może być objawem ciąży. Ale nie musi.

Gość hg tviopek,cvh um
No zobaczymy, poczekam jeszcze kilka dni i zrobię test. Endlessly - to Wasze pierwsze dziecko? Ile masz lat?

Gość hej pewnie pierwsze
dzieciątko? zupełnie nie ma sensu teraz robić testu, bo aby test wykazał ciążę musi najpierw dojść do zagnieżdżenia zarodka, a ten proces trwa od 6-12 dni po owulacji dopiero po tym czasie jakieś 1-2 dni później w organiźmie kobiety wytwarzana jest gonadotropina, czyli ludzki hormon hcg, który może wykryć test ciążowy z moczu lub z krwi beta hcg wstrzymaj się zatem do tego czasu i dopiero rób test powodzenia:)

Gość vfdgtrwwwwwwwwwwwwwwww
ile razy mnie boli jajniki po owulacji i cycki a jakos nie jestes w icazy to normalne czasem pobolewa a to zdecydowanie za wczesnie na objawy ciązy zdecydowanie!!! czekaj do dnia @ póki co sie nie nakręcaj a 2 cykl to jeszcze jest nic

Gość hg tviopek,cvh um
Tak pierwsze. Poczekam, chociaż będzie ciężko. Cały czas o tym myślę. Czuję radość i jednocześnie przerażenie (że jeśli się udało to jak to będzie)

To jest nasze pierwsze dziecko. Staraliśmy się dwa lata. Brałam leki, lekarz powiedział, że bez laparoskopii się nie obejdzie więc daliśmy sobie spokój na trochę. I kiedy przestaliśmy o tym myśleć zaszłam bez leków i bez laparoskopii. A mam 27 lat.

Gość hej pewnie pierwsze
nie zamartwiaj się na zapas;) wszystko będzie dobrze:)

Gość hg tviopek,cvh um
Mam nadzieję, chciałabym być już mamą. W końcu mam swoje lata jakby nie patrzeć. Tak mi się w życiu ułożyło, że za późno spotkałam tego jedynego

Przede wszystkim bez stresu. I pamiętaj, żeby ze Swoim mężczyznom do łóżka iść dla przyjemności a nie po to, zeby "zrobić" dzidziusia a wtedy na pewno się uda.

Gość hej pewnie pierwsze
lepiej późno niż wcale;) a na pewno lepiej z pewnym partnerem nawet w późniejszym wieku niż z byle kim za młodu;) jestem Twoją rówieśnicą i pomimo, że miałam z kim, bo w związku byłam już od 7 lat, to dopiero po tym czasie, tuz przed 30 urodzinami zdecydowałam się na pierwsze dziecko;) też nie jestem najmłodszą mamą, ale nie przejmuję się tym;)

Gość hg tviopek,cvh um
Najważniejsze że jesteście szczęśliwymi mamami, a wiek nie gra żadnej roli. Fajnie Wam, kurczę zazdroszczę. hej pewnie pierwsze- masz córę czy synka?

Gość hej pewnie pierwsze
synka

Gość hg tviopek,cvh um
jak ma na imię?

Gość hej pewnie pierwsze
Franek

Gość hg tviopek,cvh um
fajnie:)

Gość hej pewnie pierwsze
dzięki:) napisz jak wynik testu za kilka dni trzymam kciuki:)

Gość hg tviopek,cvh um
ok dam znać. dzięki!!!!! :***

Gość hg tviopek,cvh um
Robiłam test w niedzielę. Negatywny. Powtórzę jeszcze za kilka dni