Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewolucjaastor

panowie!!!!

Polecane posty

Gość rewolucjaastor

nie wiem co jest ze mna nie tak, naprawde zaczynam nienawidzic sama siebie Idealny facet nie oznacza dla mnie przystojny , wsyportowany i seksowny, ale opiekunczy, wyrozumialy , dobry.. Oczywiscie wyglad tez ma znaczenie i nie ma co sie sprzeczac, ze jest inaczaje, ale w moim przypadku zeszlo to juz na drugi plan. Mam 23 lata i spalam z 13 kolesiami , nie uwazam sie za d z i w k e , raczej za osobe nieszczesliwa.Mam wiecej kumpi niz kolezanek, ktrych nigdy nie dotkne (!), ale obcy faceci boja sie mnie, bo lamie serca, bo nie wie mczego chce... skad tylu parnterow? bylam w 3 powazniejszych zwiazkach, ktore konczyly sie 1.pobiciem po pijaku, 2.zdrada 3.pobiciem i zdrada, 10 innych to przelotne romanse (nigdy seks z nieznajomym) na pocieszenie, niestety krzywdzac tych panow. nie czulam sie z tym dobrze, czesto tlumaczyl sobie, ze taka juz jestem. ale czy na pewno jestem zla? pozwalam facetom na wiele, nie wydzwaniam z pytaniami co robia , gdzie i z kim sa, nie trzeba za mna latac i spedzac kazdego wolnego dnia, lubie isc na piwo z kolezankami pdoczas, gdy on zajmuje sie soba, mam wiele zainteresowan, nie obchodza mnie cudze pieniadze, ni robie scen, a jedyne czego chce to wiernosci i poczucia bezpieczesntwa!! jako dziecko stracilam ojca, ktory prze wiekoszsc zycia byl alkoholikiem .. wiec w partenrze szukam DOBREGO ojca, przyjaciela, kochanka... a jakich dobieram? takich jak ojciec, chamow, prostakow, pijakow. a jak juz sie trafi jakis dobry to cieple kluchy szukajace mamy, nie potrafia sami zrobic herbaty, musze ich ganiac na uczelnie, bo im sie nie chce uczyc, 1.200 i praca przy lopacie wystarczy, a po co mamy gdzies wychodzic lepiej posiedzmy w domu. Ja wiem, ze zycie ze mna nie jest latwe , bo czeso bywam zimna , nieufna , a zima mam okropne stany depresyjne, czekam na kogos wyrozumialego, kochanego, ale tez meskiego, kto bedzie trzymal rodzine w kupie i bedzie moim nauczycielem eh.... :( panowie, gdzie wy sie ukrywacie?

widać mylisz seks z bliskością i w seksie szukasz tego czego ci brakuje (czyli bliskości fizycznej z facetem). związek to nie seks. poza tym nikt ci nie kazał pieprzyć się z nimi. w ogóle to błędem było że się z jakimkolwiek z tych facetów pieprzyłaś.

Gość vertexx
buahahaha Leviatan znawca, doświadczony medrzec, alfa i omega:D:D