Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sol-bol

hardcorowy sex Nowe pomysly!!! HELP PLEASE

Polecane posty

Gość sol-bol

witam i proszę o pomoc! na wstepie powiem ze jestem z laska 2 lata , mamy po 20 , dwadziesci kilka lat i sie kochamy! Problem mamy w seksie zrobił sie juz mało emocjonujacy i tylko raz na jakis czas bywa on naprawde udany. obydwoje lubimy ostry seks ale chyba moja laska potrzebuje jeszcze mocniejszych wrażeń czy doznań. przerobilismy juz naparawde wiele od samego poczatku bylo naprawde ostro lubialem i dalej lubie ja tak pieprzyc o ona to uwilbia jak do tego se jeszcze jakies emocje, kurewskie rozmowy zwierzenia itp, przyznam ze sam to uwielbiam ! ale co teraz? co wiecej? moze powiem odrazu co juz robilismy i jak wiec tak: oral ,deepthroat, anal, wyzywanie od suk, kurew, szmat itp. bylo chodzenie na seks do hotelu do róznych hoteli kilka dobrych razy tam alkohol przebieranki w prze rozne maksss kurewskie stroje wiazenie, kneblowwnie szarpanie z wlosy to juz norma zreszta generalnie ostra jazda. mnie dalej to wszystko jara juz moze nie ttak samo co na poczatku ale ja wiem ze tak jest normalne! tyle jej, mojej kobiecie juz to mam wrazenie ze nie wystarczy! podajceie mi moze jakies nowe pomysly! albo jak macie jakies pytania to dawajcie! z Góry dzieki

Gość sol-bol
dodam ze nie chodzi tu o jakies ból ani bdsm! bardziej co jeszcze zrobic zeby poczuła sie szmata? (w łóżku)

Gość Zadowolony posraniec
postaw jej kloca na klatę :classic_cool:

Gość sol-bol
łagodnie.....??? hmmm moze i tak zrobie tyle ze ona nie wie sama ze i do tego sie nadaje bo nigdy tego tak nie robila! ale wyobraza sobie to za nude! lagdonie sam w przeszlosci nieraz to przerabialem i bardzo mi sie tez to podoba ale nie wiem czy z nie to bedzie mozliwe juz jakies podejsci male byly tyle ze konczyly sie i tak ostro bo sie nie wytrzyamalo tej delikatnosci i lagdonego tempa! ale jest to jakas mysl dzieki i za to wkoncu musze tak zrobic moze jej to sie spodoba wkoncu! kiedy juz naprawde bedzie tak jak byc powinno od poczatku do konca

Gość Marek zegarek
polecam obczaić www.sexplaneta.pl tam jest duzo hardkorowych filmoków może coś podłapiesz :D