Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jewelonek

Pierdol*nieta babka!!!

Polecane posty

Gość Jewelonek

Strasznie sie zbulwersowałam. Szukam pracy juz od miesiaca...Dzwonie dziś do jakiejs starszej Pani,która szuka pomocy domowej...A ona pyta ile mam lat,mówie ze 19...A ona do mnie z tekstem "naucz sie wpierw pracować dopiero szukaj roboty". I to z takimi nerwami. No ludzie to woła o pomste do nieba! Jakby nie potrafila grzecznie podziekowac ze ktos sie wogole nia zainteresował!

Gość andzej z radomia
heheh kultura Polakow jest na wysokim poziomie jak zawsze :)

hehe no widzisz..trzeba sie nauczyc zlewac na takie teksty.i odbijac pileczke jeszcze ironicznie i bezczelnie dziekujac za odebranie telefonu,obiecujac ze wezmiesz sobie do serca ta rade i zglosisz sie za 20 lat:D

W ogóle się nie przejmuj i pomyśl, że dobrze, że od razu wyszło szydło z wora, że babka taka jest, niż miałaby cię zatrudnić i wylewać na tobie swoje frustracje:)

Gość spoko loko
Pamietaj dobro wraca, zło też. A takimi słowami się nie przejmuj, ta baba jeszcze za swoje dostanie:)

Gość jack ill
karma?:D

Heh,macie rację. Dobrze ze tak sie stało,wspólczuje temu co bedzie u niej pracował...Kurcze strasznie ciezko jest znalezc pracę...jestem tegoroczna maturzystka i chcialabym sobie troche dorobiac do pazdziernika ale nie bardzo jest gdzie;/

Gość polliina
przygadał kocioł garnkowi..

polliina-->o co ci chodzi? Ja sie do niej kulturalnie onosiłam. Ale Ty pewnie bys postapila tak jak ona...

Boze w pale sie nie miesci do mnie raz w tyg przychodzi dziewczyna sprztac ma 17 lat jest szybka dokladna i przemila :) w zyciu by mi do glowy nie wpadlo tak sie do kogos zwrocic co do tego ze ktos u mnie sprzata wyjasniam mam chory kregoslup w ogoole jestem powaznie chora i dlatego wzielam te dziewczyne :) place 10 za godzina plus okna uwazam ze niezle :)

nie ma sie czym przejmować.. to pewnie jakaś starsza zdesperowana babcia była.. :)