Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem1

Pomocy !!!

Polecane posty

Gość Mam problem1

W sumie jestesmy razem od roku wszystko było ok do marca okazało się, że jest w ciąży teraz zaczyna się 4 miesiąc i zasmiast zbliżyć się do siebie oddalamy się ... codziennie kłótnia albo sprzeczka zero seksu naciski rodziny na szybki slub ... W sumie mam już perścionek ale do jasnej cholery mam coraz wiecej wątpliwości czy jej go dawać czy żenić się skoro to wszystko się tak psuje. Ja się cieszę, że będę ojcem chcę te dziecko ale tej kobiety już nie. Męczę się z nią jest mi źle i jestem nieszczęśliwy ... Jakieś rady dla zbłąkanej owieczki ... ? P.s Zaraz pewnie mnie zbluzgacie ale nie jesteście w mojej skórze i nie przechodzicie tej gehenny codziennie tak jak ja.

Gość agusia sebusia
A rozmawiales z nia o tym?

Gość Mam problem1
W sumie tak mowiłem, że nie zachowuje się tak jak wcześniej w sumie nie wiem może to hormony... jej buzują. W każdym razie jak tam mam być to ja nie chce ślubu uznam dziecko. A jakie mam szanse żeby dostać prawa do opieki ?

Gość agusia sebusia
zawsze matka jest na pierwszym miejscu. na pewno bd mogl sie widywac z dzieckiem bo zeby calkowicie ograniczyc widzenia to musialbys bic ja, dziecko itd. a jezeli tobie mieliby przyznac prawa to ona musialby byc alkoholiczka, nie dbac o dziecko itd. no jezeli nie chcesz byc z nia to ok. po co byc z kims na sile

Gość amsmwixnmdiwe
to napewno hormony ,a tak wogole to lepiej odejdź od niej szybko sie poddaleś kobieta teraz szczela fochy a ty nogi za pas bo niewygodnie poczekaj jak przyjdzie dziecko :(

Gość agusia sebusia
Mnie to by wkurzyl ten nacisk na slub.

Gość Małoszka
Najłatwiej być jak jest dobrze, nie? Jak źle, to lepiej uciec? Człowieku! Laska nie była pewnie gotowa na ciążę, musi znosić wszystkie jej cienie, bo na tym etapie, to blasków raczej nie ma. Hormony szaleją, ona sama nad sobą pewnie nie panuje. A Ty chcesz wiać? Niezły jesteś. Tatuś też będziesz udany...:F Wy faceci nie lubicie, jak mówi się do Was ogólnikami, a sami to robicie! Weź ją za rękę na spacer, spokojnie powiedz, co Cię boli, co martwi, co złości, niech ona zrobi to samo. Przynajmniej oczyści się atmosfera. Mój mąż ze mną nie mógł wytrzymać w pierwszych 3 mcach ciąży. Ja płakałam, rzygałam, spałam, a on się złościł, ze udaję itp, że się psychiczna zrobiłam. Dopiero rozmowa poważna, spokojna, na neutralnym gruncie wszystko zmieniła, wyjaśniła przede wszystkim.

Gość Poczekaj
Wiesz nie ma co robić coś na siłę. Na mnie też wszyscy naciskali na ślub jak w ciążę zaszłam a ja nie chciałam ślubu i dalej go nie mamy. Musisz postawić na swoim i nie dać się stlamsic co do dziewczyny to radziłabym powstrzymać się z odejściem bo może to być okres przejściowy. Wiesz w ciąży to kobieta ma świat odwrócony do góry nogami potem zwykle wraca wszystko do normy. Dlatego myślę co do ślubu poczekać rozstanie przemyśleć a jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem to dla sądu najważniejsze jest dobro dziecka i sytuacja rodziców jeśli masz pracę warunki mieszkaniowe i miałaby kto się tym dzieckiem zająć gdy jesteś w pracy to masz szansę

Gość ciezarna27
u mnie tez odkad jestem w ciazy baaaaaardzo sie miedzy mną a facetem popsulo...nie ma seksu, za to są codzienne klotnie...teraz juz jestem niecale 2 tyg przed terminem i troche sie uspokoilo..najlepiej poczekaj bo my kobiety w ciazy przezywamy wszytsko podwojnie a po drugie to nie tylko nasza wina jesli dochodzi do klotni...wina zawsze lezy po 2 stronach...moze ty tez sie zmieniles??nie ma seksu to juz tragedia??teraz masz zamiar ją opuscic?? bardzo egoistyczne podejscie...

Gość Małoszka
Słusznie cięzarna. Poza tym faceci nie przeżywają ciąży, jak my kobiety i im ciężko zrozumieć, że dosłownie WSZYSTKO się zmienia. Nie bądź autorze, egoistą. Niecałe 4 miesiące jest gorzej, a Ty chcesz uciekać? Litości! Ludzie są ze sobą całe życie i nie zawsze jest bajka z disneya. Dziecko też oddasz, jak będzie niegrzeczne? Masz być facetem! Nie ulegaj naciskom na ślub, ale to jest MATKA TWOJEGO DZIECKA. Nie możesz ot tak jej odstawić. Co do seksu... Pomyśl, że sobie leżysz, bolą Cię cyce, rośnie brzuch, co wiele kobiet wprawia w kompleksy, może rozstępy się pojawiają, pół dnia rzygasz jak dziki kot, a potem przychodzi partner, któremu nic się nie zmieniło w zyciu, poza nabyciem świadomości, że za parę meisięcy będzie inaczej i chce seksu...

Gość gwoli wyjasnenia...
porozmawiaj z nia jak juz urodzi, teraz to ona na ciazowym testosteronie jest, nie ma sensu