Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaslamaakak

JESTEM W CIĄŻY NIE CHCE MIEĆ CHŁOPCA!

Polecane posty

a ja marze o tym, zeby był zawsze zdrowy urodził sie z poważną infekcją, zagrażającą życiu i teraz najistotniejsze jest to, żeby już więcej sprawa sie nie powtórzyła także autorko, najważniejsze, zeby było zdrowe i całe

truskaweczko, masz racje ubrać ładnie mojego malucha, no musze sie "nalatać" za czymś nie niebieskim i granatowym, ale i z tym sobie jakoś radzę

Gość Truskawkowe Ciastko
spokojnie autorko-zobaczysz zakochasz sie od pierwszego wejrzenia czy bedzie chłopiec czy dziewczynka i tak jak piszą inne dziewczyne-ważne aby było zdrowe

Gość Truskawkowe Ciastko
asiamt a ile ma twój synus?

Gość zimna cola
A ja ci powiem tak, do 6 mc wszyscy wkoło mi mówili że bedzie dziewczynka, ja też bardzo pragnełam dziewczynki, no a w 6mc lekarz na Usg powiedział że bedzie syn. Dochodziłam do siebie do samego porodu, to był szok,ale jak tylko go zobaczyłam to nie zamieniłabym go na żadną dziewczynke. Kocham go całym sercem, a nie długo postaram sie o siostrzyczke dla niego. A tobie życze abyś urodziła tą dziewczynke, ale gdy bedzie chłopczyk pokochasz go całym sercem.

Gość Truskawkowe Ciastko
ja często kupuje zestawy używanych ciuszków na allegro, albo w sklepach z odzieżą uzywana, ale im synek starszy tym większy mam problem znależć coś fajnego

może trzeba było się zastanowić nad tym trochę wcześniej? bądź adoptować dziewczynkę pewnie ci się zmieni jak już się urodzi

Gość zzz111
A ja mam synow i nie wyobrazam sobie miec corke-owszem bardzo bym kochala i najwazniejsze zeby zdrowa byla ale po prostu jakos wole chlopcow moae dlatego ze maja lzej w zyciu a moze dlatego ze mam malo kobiece zainteresowania. Tagze troche cie rozumiem

Gość lizbona19833
ja powiem tak może to kwestia wychowania ale my mamy synka,znojomi mają córkę w tym samym wieku 4 lata z naszym synkiem nie ma większych problemów wiadomo jak to chłopak lubi coś zbroić ale ogólnie jest grzeczny i posluchany a córka naszych znajomych przechodzi niekiedy samą siebie wiadomo jak dziewczynka tego nie ubierze tamtego z chłopakiem problemów nie ma takich:) wybrzydza pluje jak coś jej nie smakuje ma takie humory gorsze jak baba w ciązy jak czegoś nie chce dostać jest histeria i lament az tego nie dostanie z moim synkiem takich problemów nie ma mimo to ze chłopak a wogule uważam że chłopcy mają w życiu łatwiej:)

Gość Truskawkowe Ciastko
Bardziej rozcarowane moga byc kobiety, które zaplanowały miec tylko jedno dziecko-ja tak właśnie miałam, ale to mija

Gość Truskawkowe Ciastko
a wicie to ciekawe-ja też uwazam,że chłopcy sa grzeczniejsi-może nie wszyscy, ale większośc

Ja jestem mama 3-letniego chłopca i jak byłam w ciąży mój ginekolog mówił dziewczynka w szpitalu chłopiec i ale i tak byłam nastawiona na dziewczynke nadszedł poród i chłopiec zaskoczona byłam ogromnie bo w głębi duszy chciałam dziewczynke a teraz synuś jest moim oczkiem w głowie :) teraz jestem w ciąży i mam mieszane uczucia raz chce chłopca raz dziewczynke i tak bede kochać czy to będzie chłopiec czy dziewczynka ale to moje dziecko i synka brat/siostra który z niecierpliwością czeka :)

Gość znudzona w domu
hej ja jestem w 9 m-cu ciąży, z chłopcem i też bardzo chciałam mieć dziewczynkę. byłam rozczarowana jak dowiedziałam się że chłopiec. a teraz juz się przyzywczaiłam do tej myśli, w sumie to mi głupio, że tak czułam. ale za każdym razem jak widzę te śliczne sukienki to bardzo chciałabym mieć córkę (możecie mnie obrażać że jesten pusta) ale im wyżej jestem w ciąży tym mniej mi zależy na płci dziecka

Gość ja mam dwoch
synow i czekam na blizniaki:) po cichu licze ze to tez chlopcy uwielbiam malych lobuzow ale jesli bedzie jakas dziewczynka pokocham jak swoje:D

truskawko ja na allegro nie kupuję, ale musze za to posklepach sie "troszeczkę" nabiegać ja też w sumie uważam, ze chłopcy są mimo wszystko grzeczniejsi, pewnie niektórzy to małe "szatanki", he, he

no jasne dziewczynka czy chłopiec, to Twoje i tylko Twoje dziecko - pokocha się od pierwszego wejrzenia

znudzona sukieneczki są śliczne, ale i chłopięce ubranka teraz w wiekszości potrafią być słodziuchne

uciekam dziewczynki do mojego skarba powodzenia autorko i szybkiego porodu życzę!!!

Gość znudzona w domu
mnie się w ogóle nie podobają ubrania dla chłopców, te kolory smętne i w ogóle. nie to co sukienki achhh i se skarpeteczki do tego z koronką. plus długie włosy u dziewczynki z których można robić śliczne fryzurki

Gość Truskawkowe Ciastko
powoli odbiega sie od smetnych kolorów dla chłopców-ja zakładam mojemu np , rózowe, lub tyrkusowe polo koszulki i wyglada fajnie

Gość Kaśka-Baśka
Mam wrażenie że co niektóre kobiety chcą córki tylko żeby ubierać je w różowe sukieneczki.W tym wypadku najlepiej kupić sonie lalkę. Sama jestem mamą córki i jakoś od początku obojętne mi było czy to będzie dziewczyna czy chłopczyk.Chłopcy potrafią być naprawdę świetni.A co do grzeczności moja mała to istny diabełek znam wielu małych chłopców tak ślicznych,grzecznych i kochaniutkich że wymiękam. Autorko tak naprawdę córka jest taty a synek mamusi:) Zobaczysz że jak urodzisz synka nie będziesz pamiętać że chciałaś córeczkę:)

Gość znudzona w domu
może dla starszych chłopców. bo wszystko co kupiłam jest w tysiącach odcieni błękitu (tak jakby małego chłopca nie można było już ubrać w zieleń czy czerwień), szarości, granatu. okropieństwo

Gość znudzona w domu
Mam wrażenie że co niektóre kobiety chcą córki tylko żeby ubierać je w różowe sukieneczki.W tym wypadku najlepiej kupić sonie lalkę. no nie tylko. jeszcze żeby jej kręcić włosy na lokówkę :p pewnie tak jest po urodzeniu, jak się zobaczy dziecko to już nieważne jakiej jest płci jak już pisałam wcześniej im wyżej jestem w ciąży tym mniej mi zależy na konkretnej płci, może takie myśli są tylko na początku

znudzona a gdzie kupujesz ciuszki? ja osobiscie nie mam problemu ze znalezieniem ronych kolorow dla synka

Gość Truskawkowe Ciastko
mój synek jak miał roczek miał długie loczki-żal mi było obcinać, ale maz sie zbuntował,że jak gdzies idzie z małym to ludzie mówią"jak ładna dziewczynka" ;)

Gość Truskawkowe Ciastko
dokładnie trzeba poszukać mozna znalezć fajne ciuszki

Gość hjtyjty
Ja mam syna chociaż zawsze marzyłam o córce i niestety nie jestem w stanie go pokochać tak w pełni... Cały czas się na niego wściekam i nie lubi z nim spędzać czasu. Gdybym wiedziała że będę miec chłopca to bym nie zdecydowała się na ciążę, wolałabym adoptować jakąś malutką dziewczynkę i dać jej to co najlepsze... Ale niestety obawiam się, że mamy marne szanse na przebrnięcie przez procedury adopcyjne a ryzykować ciążę z kolejnym synem nie będę bo chyba bym tego nie zniosła, kolejny chłop w domu :( Obawiam się że moje marzenie o córeczce nigdy nie zostanie zrealizowane :(