Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna kobietaaa

Jak on mogł...:(

Polecane posty

Gość pewna kobietaaa

Miedzy mną a moim facetem wszystko sie rozsypało, czułam sie przez niego zdradzona i oszukana do bólu.W czasie kiedy sie nie spotykaliśmy spotykałam innych facetów, był tez seks , nie z kazdym oczywiscie. Czułam taki zal ze musiałam odreagowac i zrobic mojemu eksowi na złość. :( Kontakty z eksem sie odnawiały i tak zaczelismy bładzić wokół siebie. Zawsze byliśmy wobec siebie szczerzy( przynajmniej tak uważałam). On w tym czasie tez miał inne ( choć pewnie prawdy nigdy sie nie dowiem ). Kiedy dowiedział sie o tych innych, o tym ze chciałam odreagowac to co mi zrobił...powiedział ze sie skurwiłam i było to kurestwo z czystą premedytacją:( Boze jak on mógł...:( nazwał mnie po prostu kurwą:(

Gość pewna kobietaaa
powiedziałam , ze mu tego nigdy nie wybacze:(

Gość freeey
wg mnie zasłużyłaś sobie.. Jesteś z kimś a sypiasz z innymi? przesada 🖐️

Gość Kawał s.
też bym się wkurwił jak by ktoś bawił się moimi zabwakami :>

Gość pewna kobietaaa
ale przeciez nie byliśmy wtedy ze sobą , on w tym czasie tez miał inne.

Gość pewna kobietaaa
On twierdzil ze seks to fizjologia i trzeba go zawsze uprawiac, kiedy tego nie robiłam to mi nie wierzył, a z tamtym facetem miałam tylko chwilową przygode.

Gość pewna kobietaaa
On mnie zdradził i oszukał:( a ja miałam na niego czekac az sie zmieni czy jak??

Gość freeey
Mężczyznom trudniej utrzymać swoje rządze na wodzy, ty jestes kobietą- jakoś bardziej powinnas się szanować :o

jeden sek nie oznacza nieszanowania poprzedniczko. żałośni jesteście. pieprzycie sie na morgi a ze autorka chciała odreagowac zdrade i kłamstwo ze jest be.

Gość taka sobieeee
jak widać opinie samych facetów :p nie martw się każdy facet to świnia i będzie tak mówił by ponieść swoje ego .Jak on mógł się z kimś spotykać to Ty również i nie daj sobie wmówić że ma być inaczej :)

Gość poli 88/moli
trafiłaś na egoistycznego faceta o staroświeckim widzeniu świata,bardzo dobrze ,że spotykasz się z innymi i uprawiasz seks,życia należy się nauczyć a nie przyjąć coś za pewnik,ja w ogóle uważam ,że stałe zwiazki powinni tworzyć ludzie po 30 tce, sprawdzeni różnych relacji emocjonalnych i seksualnych z różnymi partnerami,nie żałuj faceta bo to szczeniak jakiś :)

Gość freeey
vanessaaa- mów za siebie z tym pieprzeniem się na morgi, nie porównuj każdego do siebie 🖐️

Gość freeey
Ale tu wszystkie wyzwolone :D szał męzczyźni doceniają doświadczenie...ale jak laska zabyt wiele razy była śmigana to tak jakby kupic używany samochód, tu ktoś puknął, tam lakier odprysnąl :D a i nie wiadomo ile jeszcze pojeździ bo silnik może być zatarty :D

Gość pewna kobietaaa
nie wybacze mu tych słów:(

Gość pewna kobietaaa
nie zasłużyłam sobie na to.

Gość poli 88/moli
ale od dupczenia dupa się nie psuje:D a co może fiut się ściera od używania:D:P autorko olej gościa i korzystaj z życia :)

Gość Gal Anonimus
Nie wybaczysz jemu tego? To raczej oni nie wybaczy Tobie, że zrobiłaś z siebie zwykłą córę koryntu, żeby nie powiedzieć, że szmatę.

Gość pewna kobietaaa
wg mnie on zeszmacił mnie juz zdradą, ja juz tego robic nie musialam.

Gość czego ty nierozumiesz?
ojej naprawde... powinnas miec to w dupie

Nie byłaś z nim to mogłaś robić to co ci się żywnie podoba i on do tego nie powinien się czepiać. Powinien spojrzec na siebie.