Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamiła

DAWCY SZPIKU - czy jst tutaj ktoś zarejestrowany bądź potrzebujący ???

Polecane posty

Witam. Od jakiegoś czasu jestem zarejestrowana jako potencjalny dawca szpiku..... wysłałam materiał genetyczny, otrzymałam kartę.... i nic. Chciałabym tutaj popisać z potencjalnymi dawcami, może i osobami oczekującymi na dawcę ? Bardzo bym chciała komuś pomóc. Od momentu zarejestrowania się codziennie patrzę na komórkę, czy nie znalazł się mój bliźniak genetyczny, któremu będę mogła pomóc... Czy jest tu ktoś kto już oddał szpik ? Jak to wyglądało ? Wiecie komu pomogliście ? Wszystko na ten temat mile widziane.... Może stworzymy tu taki temat, gdzie w końcu któraś napisze, że nadszedł tn moment, że znalazł się biorca?

Może jest już tu podobny temat ? Szukałam, ale nie znalazłam..

Jestem zarejestrowana od prawie roku i też nikt się nie odezwał ,ale wiesz ,że to jest tak jak trafić 6 w lotka,ze ktoś będzie taki sam genetycznie jak ty ,ważne ,ze się zarejestrowałaś pozostaje nam tylko czekać pozdrawiam

Właśnie....od kiedy postanowiłam się zarejestrować baaaardzo bym chciała komuś pomóc.... żeby ta moja rejstracja i dobre chęci nie poszły na marne... Wiem, może nigdy nie znajdzie sie ta osoba, ale mam ogromną nadzieję, że jeśli już kogoś spotka to nieszczęście i zachoruje to będę w bazie i pomogę....

Ja jestem zarejestrowana od ponad 12 lat, no i jeszcze nie miałam okazji komuś pomóc.

Gość amsmwixnmdiwe
ja sie zarejestrowalam niedawno i też czekam mam grupe krwi brh minus podobno rzadka i dlatego sie zapisalam może komuś pomoge:)

Ech, a tyle jest osób chorych :( Szkoda, że chorzy nie znajdują dawców, a dawcy nie mogą pomóc, bo genotyp się nie pokrywa z innym :( A znacie kogoś kto już pomógł ? Kto oddał swój szpik ?

Gość strzurolap
ja oddam swoj śpik z nosa