serduszko1984 0 Napisano Maj 18, 2011 3 kwietnia miałam ostatnią miesiączkę, w testach ciążowych wychodzi, że jestem w ciąży, w testach betaHCG też przyrasta dwukrotnie co 48 h. 9 maja byłam na USG i lekarz nic nie wykrył (może za wcześnie), 12 maja beta HCG wynosiła już 2500 czy jeśli jutro (19 maj) poszłabym na USG to powinno już coś widać + bijące serduszko czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audiolaa 0 Napisano Maj 18, 2011 oj serduszko :) dalej się męczysz. mojej kuzynce teraz potwierdzono ciążę. 6 tydzień 6 mm i dopiero teraz usłyszała bicie serduszka. idż na to usg i się uspokoisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 18, 2011 zapisałóam się na jutro, od paru dni potwornie boli mnie brzuch, nie podbrzusze a cały brzuch, czuję się jakbym miała tam jakieś ciężkie kamienie, ból jest straszny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audiolaa 0 Napisano Maj 18, 2011 moze tez ze stresu, bo caly czas sie zadreczasz mimo ze znaki wskazuja na normalną ciążę. bol brzucha trzeba rozpoznać wiec leć jutro do lekarza i się odezwij po wizycie. trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 18, 2011 ja myślę, że juz będzie widac jeśli to normalna ciąża, chyba już powinno? prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 18, 2011 będzie widać czy nie? wie ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość talarek Napisano Maj 18, 2011 Zalezy od sprzetu jaki ma gin! mi bylo widac serduszko na samiutkim poczatku 8 tyg, o ciazy dowiedzialam sie w 6 tyg. USG potwierdzilo pecherzyk w jamie macicy z cialkiem zoltym, gin kazal przyjsc za 2 tyg. na podgladanie serduszka...tez sie stresowalam, ale skoro beta dobrze przyrasta na bank wszytsko jest dobrze, nie martw sie na zapas!bo jak mowie gin moze miec starszy sprzet, a serduszko juz 21-25 dnia od poczecia jest wiec skoro beta ladna to juz musi byc:) Zycze spokojnej ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 19, 2011 oby już serduszko biło i żeby ciąża była we właściwym miejscu, bo inaczej się chyba załamię:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak tak was czytam Napisano Maj 19, 2011 A ja w 6 tygodniu już widziałam serduszko:) uplakałam się jak głupia. Życzę powodzenia i pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 19, 2011 ooo skoro Ty widziałaś serce w 6 tyg. tzn.., że jest szansa że i ja zobaczę, boniu wizytę mam dopiero na 18:00 niech ten czas szybciej mija! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okres stabilizuje się Napisano Maj 19, 2011 i co jak na usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 19, 2011 Zarodek ma 3mm, serducho już bije! ciążą wewnątrzmaciczna jupi!!! jestem przeszczęśliwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filipinka26 Napisano Maj 19, 2011 Jak na moje obliczenia to juz ponad 6 tydz wiec juz bedzie na pewno widac i słychac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach