Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromna.

Jaki prezent na 25 urodziny chłopaka?

Polecane posty

Gość gGoścKasiaość
Jeśli jego zainteresowaniem jest motoryzacja to nie masz wyjścia! Zabierz go na tor wyścigowy, to teraz bardzo modny pomysł na prezent, obadaj tylko jakie auto go najbardziej kręci :D Poszukaj przejazdów w internecie, bodajże devilcars tam maja nawet sporo aut i to jeszcze jakich :) Mi samej się taki prezencik marzy :)

Gość gość
Racja co do sklepu palntica, jak ktoś chce isć w "rybne prezenty" to u nich jest najtaniej. Do tego, przynajmniej na miejscu, zawsze doradzą i pomogą. Ogólnie akwarystyka to cudowne hobby, tylko niekoniecznie najtańsze :D

Gość zooosia6
wideorejestrator, w teletorium widziałam fajne modele :P

Gość MIKOŁAJEK
W wieku 25 każdy ma prawo wypić sobie piwko :) należy nam się :D (Prezent w linku nieżej) Napewno przyjemnie spędzony czas z ukochaną osobą, PlayStation 4 jężeli to ma być coś EXTRA. Mały upominek, coś śmiesznego na przykład takie skarpetki. http://allegro.pl/prezent-skarpetki-meskie-ur odzinowe-dla-niego-i6762328602.html

Gość AsiuleK32
Ja w tym roku zaskoczylam mojego, bo ma urdoziny 26 wrzesnia to mu zamowilam przedpremierowa fife w ME, a ze nigdzie o tym nie slyszal to sie zdziwil ze mam juz 3 dni przed czasem ;)

Gość radzisław
tylko fifa18! :D nie wyobrazam sobie lepszego prezentu. moja dziewczyna robi mi wczesniejszy prezent mikolajkowy i jutro zabiera mnie do me po fife :D BEDZIE GRANE ^^