Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Użytkownicy kafeterii

Polecane posty

krytykujecie mnie, Jennifer, Carrie i inne dziewczyny które są ostoją normalności, mądrości i wspaniałości a sami jesteście nic nie wartymi zerami żal mi was hahaha :classic_cool:

Gość lord wiader
nie jesteś ostoją mądrości, bo straciłaś cnote

Gość lord wiader
miałaś orgazm podczas rozdziewiczania ? dlaczego teraz nie masz faceta ? czy potrzebujesz ubranka dla dziecka ?

miałaś orgazm podczas rozdziewiczania ? dlaczego teraz nie masz faceta ? czy potrzebujesz ubranka dla dziecka ? co cię to obchodzi ?

Kingusia - nie szkodzi 🖐️ Niech nas wyzywaja, a co! Zawsze szare myszki zazdroszcza gwiazda :classic_cool:

Gość lord wiader
ja sie pytam z sympatii :) mam nadzieje ze nie bolało Cię rozrywanie błonki

Gość lord wiader
tuman nawetnicka nie potrafi wymyslec

Gość lord wiader
czy Twój facet lizał Ci pipke? :)

Gość lord wiader
Kingusia dała du.py administratorowi kafe

Z Każdym Dniem... nie znasz i moich płomiennych przemówień ? ja Ciebie znam :) trochę bezczelne wiesz

widocznie slabo sie starasz bo ja ani razu nie czytalam Twoich wypocin, dopiero teraz :P

Gość lord wiader
kingusia to podszyw moj jest,ma dzis wolne od nauki.Ja bym chetnie Cie zaruchal:P

Lady Love bo ja jestem wigilijnym aniołem, objawiam się tutaj głównie w okresie zimy, reszta roku jest za piękna żeby marnować czas na kafe, dzisiaj jest wyjątek bo mi się nudzi :)

Gość DO KINGI ..
Weszłam przypadkiem na te forum podczas gdy szukałam informacji na temat jednego leku. Jestem tu pierwszy raz. Bardzo przypadkowo zajrzałam "dalej" aż kliknęłam z ciekawości na ten watek, który ukazał mi się jako pierwszy. Pomyślałam..."a kim są ludzie kafeterii"?! Ręce opadają, żeby mieć 30 lat, przesiadywać na nic nie dającym forum, zakładać wątki 10-latki, bądź opowiadać o sobie intymnie (pamietajac oczywiście, że tylko 40% może być prawdą). Poza tym kogo mądrego, inteligentnego to interesuje.... Mądrzy ludzie mają o wiele więcej WAŻNYCH ZAJĘĆ typu, dom, rodzina, kariera, SPOTKANIA ZE ZNAJOMYMI W REALU niż przesiadywanie na kafeterii. Powiedz dziewczyno czy nie masz żadnych aspiracji życiowych, żadnych ambicji, żadnych przyjaciół,żadnych obowiązków , że marnujesz czas w internecie? A jeśli to uzależnienie to lecz się póki nie za późno. Nie wzbudzisz w obcych , anonimowych ludziach poszanowania do własnej osoby. Kim ty w ogóle jesteś??? TO ŻENUJĄCE!!!

DO KINGI .. pierwszy raz od dwóch tygodni siedzę na kafe, tak Cię to boli ? to lepiej nie czytaj innych tematów :P