Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loonah

Ciąża po ciąży

Polecane posty

Nietypowe pytanie do nietypowej sytuacji... Do mamusiek, które miały drugie dziecko w krótkim odstępie po pierwszym. Ile było miesięcy odstępu między porodem a ponownym zajściem (zapłodnieniem - przynajmniej w przybliżeniu) w ciążę? Czy wiązały się z tym jakieś specjalne objawy(typu krwawienie/plamienie implantacyjne)? Bardzo zależy mi na wypowiedziach mam, które karmiły regularnie piersią.

Gość mam dwie corcie
jedna ma dwa latka druga roczek :) wszystko było ok, karmiłam piersią normalnie, teraz nadal tę roczna karmie. swietnie miec dzieci z tak mala roznica wieku, jest juz miedzy nimi fajna wiez. starsza chodzi za malutka i mowi moja kochana siostra :) daje jej dziubka ehh naprawde polecam :)

Gość pdnm
up

Moja siostra ma dwójkę chłopaków z półtoraroczną różnicą wieku i jedyne co można powiedzieć to tyle że to ogromny za przeproszeniem zajob. Chłopaki nie dogadują się jakoś rewelacyjnie bo mają różne charaktery i raczej każde w swoja drogę ciągnie, są za sobą ale nic poza tym. Moja siostra nie oddychnęła pomiędzy jednym dzieckiem a drugim i co tu dożo mówić trochę siły i zdrowia ją pokosztowała ta ciąża za ciążą.