Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona na maksa.

Wkurzam się caly tydzień, bo facet mnie olewa...

Polecane posty

Gość Wkurzona na maksa.

Zawalił parę spraw na uczelni, teraz próbuje nadrobić.Wcześniej się lenił potwornie!Jak dzwonił, to był w wyśmienitym humorze i mówił, ze powoli zaczyna wszystko ogarniać.Sytuacja taka trwa od 3 tygodni, w tym czasie spotkaliśmy się raz, mieszkamy bardzo blisko siebie.A dzisiaj mi powiedział, że idzie w piłkę pograć, żeby odreagować.Jaka wkurwiona jestem to szok.W ciągu tego czasu nawet na kawę się ze mną nie umówił, nawet na godzinkę, zeby się zobaczyć.Znam Go bardzo dobrze i wiem, że jakby chciał, to by zaaranżował nawet krótkie spotkanie.A i jeszcze dzisiaj mi oznajmił, że planuje się spotkać ze mną w piątek.Proszę o poradę.

Gość maciek jeden z wielu
no i o co ci chodzi? powiedzial przeciez ze chce sie spotkac w piatek. jestez zla bo facet nie kreci sie wokol ciebie jak mucha wokol lampy, tylko ma swoj swiat? wyglada na to ze jestes typem dziewczyny-bluszcza, zaden facet takiej na dluzsza mete nie chce 🖐️

Gość Wkurzona na maksa.
Cieszę się, że zalicza egzaminy itd, bo to bardzo ważne.Chodzi mi o drobny gest z Jego strony.Jesteśmy ze sobą 3 lata i jakoś nigdy się nie skarżył.

Gość Wkurzona na maksa.
Up!

Gość Wkurzona na maksa.
Od pewnego czasu jest tak, że się spotykamy wtedy kiedy to On ma ochotę i dlatego jestem tak rozdrażniona.

".... że się spotykamy wtedy kiedy to On ma ochotę ..." a moze spotykacie sie po prostu wtedy, kiedy on ma czas?

Gość A taki prezencik
wygląda na to że nie masz nic do stracenia więc olewaj go przez następne 2 tygodnie może się ocknie

Gość Wkurzona na maksa.
On ma dużo czasu, bo studiuje, nie pracuje i generalnie dużo obowiązków nie ma.Tylko spina się jak już jest pod presją(szkoła). Nie odzywałam się do Niego pierwsza w tym tygodniu i fakt to On dzwoni piszeł, więc może coś w tym olewaniu jest:).A i jeszcze jak dzwonił teraz wieczorem, to Mu zasugerowałam, żeby może z kumplem na piwko się umówił odstresować, to miał niezłe zdziwko i zaczął pytać, czy może ja gdzieś wychodzę;).