Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

poród

Polecane posty

Gość an2anet

mieszkam w uk i obecnie jestem w w 27 tyg drugej ciązy, pierwsza zakonczyla sie cc poniewaz bylo zatrucie i stan przedrzucawkowy,nie mam duzej przerwy od pierwszej cazy bo w 4 mies po porodzie zaszłam w obecna ciaze, chodzi mi o to ze lekarze w uk namawiaja mnie na naturalny porod a w pl mówia ze nie moge bo popekam , w uk mówia ze cc grozi infekcja i kogo słuchac i komu wierzyc, co najlepiej postanowic

Gość rymcimcim
pierdol to i zaciśnij nogi :)

Gość an2anet
załoze nózke na nózke i powiem ze jak mnie dotknie to ugryze :)

Gość super mamcia
Sproboj rodzic naturalnie nie dygaj tu jest najlepiej i o niebo lepiej niz pl ,,,,nie dadza Ci tu popekac beda czekam do 10rozwarcia ,,opieka wspaniala,,warunki wspaniale ,ja rodzilam tu bylo naprawde dobrze wlasny pokuj z lazienka jak w hotelu wszystko na super poziomi a polozne wspaniale a wiem coos o tym moj porod trwal 40godz wiec swoje przezylam ,.znieczulenie na zamowienie wiec nic sie nie boj a dzdzia bedzie dobrych rekach pzdrawiam

Gość an2anet
ja doskonale wiem jak jest bo rodzilam tu, miałam cc 6 tyg przed terminem, nie boje sie ze mi popeka psitka tylko ze szwy po cerace puszcza podczas naturalnego porodu przy zbyt duzym wysiłku i ze krwotoku dostane tylko tego sie boje niczego innego