Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako przyszla kosmetyczka

pomysl na biznes uda sie?

Polecane posty

Chcialabym otworzyc mobilny gabinet kosmetyczny, tzn ze ja dojezdzam do klienta i wykonuje u niego zabiegi, robilabym takie zabiegi: manikur, pedikiur,makijaz dzienny i wieczorowy, przedluzanie paznokci metoda zelowa,peeling kawitacyjny, zabieg parafinowy, zabiegi na cialo, na twarz, depilacja nog, rak, pach, henna brwi i rzes z regulacja, masaz twarzy szyi i dekoltu,oczyszczanie twarzy, stymulacja cellulitu, zabieg z uzyciem zelazka przeciwzmarszczkowego, mezoterapia beziglowa i ewentualnie jeszcze jonoforeza i galwanizacja, na czesc mam porobione szkolenia a w czerwcu dostane swiadectwo i mam egzamin, jak zdam to dostane dyplom i wtedy dzialam;) jak myslicie czy takie cos sie uda,dodam ze w moim miescie jest kilka gabinetow kosmetycznych, ale to jest cos nowego ze to ja dojezdzam do klienta, prosze o odp i dziekuje:-)

łał, ale jesteś oryginalna :D z tego co widzę, wszystkie 'business women' mają jeden i ten sam plan: mobilny gabinet kosmetyczny, ewentualnie fryzjerski, kreatywność, kreatywność :D

Gość jak dla mnie to glupi pomysl b
bo niggy nie bedziesz mic przenoisnych sprzetow tak dobrych jak te duze stacjonarne w gabinetach kobiety traktuja wyjscie do kosnetyczki jako os odswietnego nie mwoie ze wszytskie ale czesto tak i jest to dlka nich pretekst do wyjscoia z domu a jak Ty chcesz do domu przyjezdzac to juz calkiem nie ma po co z domu wychodzic niektore kobiety obarczone dziecmi i domem marza o wyjsciu a nie zeby kosmetyczka przychodzila do nich nie wszyscy maja na tyle duze mieszkania zeby miec osobny pokoj gdzie bede mogly Cie przyjac i zeby mozna zrobic w spokoju jakis zbieg a to razej krepujace dla obu stron robic cos jak sie kreci maz dzieci albo rodzice tesciowie itd zdajesz sobie sprawe ze wszystkie sprzety jakie kupisz nie beda tak efektywne jak te w gabinteach zreszta duzo jest kosmetyczek wszedzie i tych w salonach i takich co do domu przyjezdzaja wiec jakas nowosc to nie bedzie

up

Gość możesz tak zacząć
na początek aby wypracować sobę bazę klientek , ale na dłuższą metę moim zdaniem jak ci się interes zacznie kręcić to zabraknie ci mocy przerobowych i będziesz musiała otworzyć salon