Candy__26 0 Napisano Maj 31, 2011 Kalina82 a jaka dietę Ty stosujesz? i ile obecnie ważysz? Piszcie dziewczyny, jak sobie pogadamy to będzie nam lepiej i bedziemy miec wieksza motywację!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doro1903 0 Napisano Maj 31, 2011 hallo basiulek co u ciebie slychac jak dietka? wczoraj tez mi glodek doskwieral,po kolacji dolozylam sobie 3 marchewki gotowane i poszlam spac,dzisiaj wypilam kawuszke na obiad zjadlam kalafior na kolacje zrobie kawalek ryby na parze,ten kalafior rozlozylam sobie na dwa razy zeby glodek zabic po poludniu,czuje sie dobrze zaraz ide troche potrenowac na steperze.a jutro z rana na wage jakis widoczny efekt powinien byc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doro1903 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 witam kochani -----------1,5 kg mniej dwa dni jak sie ciesze,ruszyly moje waleczki ,jestem po kawie na obiad dzisiaj kawalek rybki duszonej i gotowany seler,na kolacje gotowane warzywa,narazie nie mam glodu .a co u ciebie basiulek????????????????dalej twardo trzymiesz czy poddalas sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 witajcie babki;) fajnie, że dołaczyłyscie, ja co prawda ie mam zbyt wiele czasu by pisac na forum ale zagladam i nadal sie odchudzam;) za chwile sie zwarze i wpisze aktualna wagę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 no i jest nowa stopka;) na wadze dokladnie 64,3;) waga pieknie spada..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 uuuu...pusciutko.... nie poddawajcie się dziewczyny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Hej! Nie poddaje się ale z dietą też jak na razie nici. Kurde jakoś nie mogę się zmobilizować. Najgorsze pierwsze dni. Mam nadzieję że jak się zważę to też będzie tak ładnie jak u ciebie 25.08.08. któraś tu z dziewczyn pytała o dietę, otórz nie mam żadnej. Moja zasada to po prostu jeść mniej, mało kaloryczne i lekkie dania w ogóle słodyczy. Tylko jeszcze trochę ruchu by się przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka- śmieszka Napisano Czerwiec 2, 2011 Cześć, ja też zaczęłam się odchudzać. Ważę 57 kg przy 158 wzrostu, kg może nie dużo ale mam więcej tłuszczu przez złe odżywanie i jedzenie w nocy. Dziś konczę z tym i zaczynam więcej ćwiczyć. \Za mną właśnie godzinka biegu i pół godziny ćwiczeń.% posiłków dziennie, muszę się do tego przyzwyczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Cześć dziewczyny, dzisiaj się zważę ale nie mam za dużych oczekiwań ponieważ moja dietka nie wyglądała najlepiej. Ale mam nadzieję że chociaż kilogram będzie mniej. Na śniadanko dzisiaj kawka z mlekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakas ona123 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 dziewczyny można się do was przyłązyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 pewnie,ze mozna sie przyłaczyc;) u mnie na snadanko 2 kromki razowca z odrobina masła i serem feta, do tego pol papryki czerwonej;) kalina i jak tam z ta waga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakas ona123 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Hej. Dziewczyny jestem z Wami. Zaczęłam od wczoraj, z waga 66/164chce schudnąć jak narazie do 60;] mam nadzieję że będzie to możliwe:) Nie jestem na żadnej diecie, po prostu jem mniej, lekkostrawnie, staram się nie jeść slodyczy, kawka tylko ze słodzikiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Hej Dziewczyny, jestem :) Wreszcie się zważyłam i jestęp mega happy bo waga wskazała 62,5kg Jestem w szoku i to mnie zmotywowało do dalszego odchudzania. A myślałam że nic nie schudłam, fajnie , tak się cieszę. Dzisiaj byłam na grillu i troche pojadłam ale od jutra znowu pomalutku wprowadzamy dietkę MŻ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Witam wszystke w ten poniedziałkowy poranek :) Po wczorajszej dobrej wiadomości jakoś tak łatwiej dzisiaj zacząć mi tydzień z dietką. Na śniadanko dzisiaj: zielona herbatka, jogurt troskawkowy Gratka Na obiad: warzywa na patelnię z ryżem Później jeszcze nie wiem........................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 kalina super spadek wagi;) ja w weekend tez mialam grilla i tez troszke grzeszkow było...ale dzis juz grzecznie;) na sniadanie 2 kromeczki razowca z szynka, sałatą i papryką obiad zupka szczawiowa w wersji light pozniej sie zobaczy...;) jakas ona- a u ciebie co tam? Moze jakis pomysł podsuniesz na lekkostrawne jedzonko hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 25.08.08 tak się cieszę :) Dietkowałam sobie, ale narobiłam też sporo grzeszków więc myślałam że waga będzie taka sama a tu niespodzianka. Potwierdza to zasadę że żadna szybka dieta i rygorystyczna nie jest tak dobra jak poprostu jeść mniej, lekko, mało kalorycznie. Dzisiejszy dzień zaczełam od kawy ;) bez śniadania ale zaraz coś przekąsze ;) Na obiad piers z kurczaka i pomidory, później jak zwykle nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 kalina najważniejsza to silna wola i samozaparcie. Ja jak sobie cos postanowie to powoli to osiagnę. Nie spieszy mi się, nie muszę byc szczupła za tydzien-wazne ze bede za miesiac czy dwa...i tego się trzymam. Ja na sniadanko kawa i rybka po grecku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Trzy lata temu też się odchudzałam i w ciągu 3 miesięcy schudłam 9 kilogramów. Utrzymałam ten efekt przez 2 lata dopóki nie zaszlam w ciąze. Wystarczyło się trochę pilnować i nie musiałam sobie wszystkiego odmawiać. W ciąży przytyłam 16 kg. Mała ma już prawie rok i pasowało by wrócić do wagi sprzed ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakas ona123 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Witam Was. Ja kiedys bardzo duzo schudłam (20kg) jedząc jeden posiłek dziennie, a w razie głodu jabłka. Byłam tez na diecie niełączenia i muszę stwierdzić że fajny sposób odżywiania, bo to dieta niekoniecznie jest ;) Wiadomo żeby schudnąć trzeba ograniczać jedzenie. Ja byłam zadowolona, bo kg leciały w dół, cera mi się poprawiła, miałam mniej podkrążone oczy, wyglądałam promiennie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nitejszyn1 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 powodzenia ja na dukanie 2 dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Czytałam o dukanie ale nie odpowiada mi ta dieta bo jest za bardzo monotonna. Wolę jeść wszystko ale w małych ilościach i zamieniać posiłki w wersję light. Czasem nawet skuszę się na frytki ;) Teraz podjadam czeresienki, jakie one pyszne ;) Ale za dukana i jego zwolenników trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a najpyszniejsze to są Napisano Czerwiec 7, 2011 te robalki które mieszkają w czeresienkach :O ale co tam, trochę mięsa jeszcze nikomu nie zaszkodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaś ona123 Napisano Czerwiec 8, 2011 no to zaczynam dzisiaj 6:00 kawa 7:00 bułka razowa z samym masłem 10:00 puszka tuńczyka w oleju bez oleju;) oj cięzko będzie wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Najlepiej nie jeść żadnych owoców ani warzyw ;) W moich czeresienkach nie było robalków ;) Śniadanka dzisiaj nie zjadłam tylko kawke wypiłam, a przed chwilką 1 ziemniak z ogórkiem, jakoś przez ten gorąc mało jem a za to dużo piję wody. Teraz idę zrobić drugą kawkę, bo jestem niskociśnieniowcem i normalnie usypiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 A jak u ciebie 25.08.08 ? Jak wytrzymujesz w te gorąca i jak dietkowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Hej dziewczynki ! Nikt nie zagląda :( Szkoda. Ja dzisiaj byłam na zakupach . Kupiłam sobie ładną letnią sukieneczkę, spódniczkę i bluzkę a także kilka rzeczy dziewczynkom. Jestem padnięta, dobrze że dzisiaj nie ma takiego upału. A z dietką jak na razie spoko. Śniadanko: mała kanapeczka z wędlinką i pomidorkiem Obiad: zupa gulaszowa Teraz kawka, pierwsza dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Znowu nikogo nie było :( Dziewczynki co tam u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaskaa08 Napisano Styczeń 25, 2012 Skoro mówiłaś o finessie, że chcesz zacząć go uprawiać to myślę, że powinnaś sprawdzić ten kurs na DVD: http://www.kursydvd.pl/fitness-p-41.html Nauczysz się w ten sposób prawidłowo wykonywać ćwiczenia i szybciej zgubisz zbędne kilogramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach