Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maronii

Zdrada mężczyzny

Polecane posty

Gość maronii

Witajcie.Posłuchajcie.. Jakieś 5 miesięcy temu zdażyło Mi się po raz pierwszy zdradzić chłopaka.Zdradą było całowanie się z R rodzonym bratem.Prawdą jest że to M Mnie pocałował,niestety nie byłam w stnie odepchać M i w ten czas R zobaczył Nas.Nie pozwolił Mi dojść do słowa,próbując wyjaśnić całe niefortunne zajście.Zawiódł się na Mnie strasznie.Wyobrażam sobie jak może boleć widząc własną kobietę całującą się z własnym bratem.Dałam R spokój żeby wszystko przemyślał.Dając Mu do zrozummienia,że zależy Mi tylko i wyłącznie na Nas.Jemu również zależało... Bał Mi się zaufać bojąc się że sytuacja będzie miała miejsce po raz kolejny.Trzy miesiące później Nasz wspólny kolega wzózł Mnie na 18-nastkę do znajomego.Dogadaliśmy się że przyjedzie również po Mnie po uprzednim sms-ie ,że wyjeźdźa.Ucieszyłam się dostając sms-a od R o treści 'o której mają być',odpisałam 'że nawet teraz mogą przyjechć',oczywiście przyjechał z R.Poprosiłam R o rozmowę ale wiedziłam,że jest ona bez sensu,ponieważ obydwoje bylśmy pod wpływem alkoholu.Przełożylismy rozmowę na kiedy indziej.Miesiąc później byłam ze znajomymi na imprezie,napisał R typu..''gdzie jesteś'',''co robisz''...Nie mając pojęcia,że to jego numer odpisałam..''nie powinno Cię to interesować gdzie estem i co robię,żeggnam.''. Na drugi dzień po powrocie do domu (godz.3 w nocy) zauważyłam,że R jest u mnie w mieszkaniu wraz z kolegami i Moim bratem.Nie spuszczał Mnie z oczu.Poprosiłam Go aby wyszedł z Mojego pokoju,zapytał się; dlaczego? Odpowiedziałam,ze chę pójść spać. Bolało Mnie mówiąc do Niego w ten sposób ale wolałam R nie widzieć tak jak było do tej pory niż miał mnie ignorować.Od momentu kiedy Mnie zostawił właściwie po tym incydencie próbuję to naprawić poprzez dzwonienia czy też pisanie ale wszystko na marne. Ostatnio napisał czy wyjdę porozmawiać,ale.. nie było Mnie w domu na week.Cholerniie żałóję wszystkiego. Dwa tyg.temu była zabawa,R należy do OSP i wiele innych chłopaków z okazji poświęcenia wozu strażackiego była właśnie ta urozystość oczywiście zamknięta.R nie poszedł z os.towarzyszącą.Jego Kolega K zaprosił Mnie więc się zgodziłam,ponieważ wiem że lubię się bawić.Zabolało Mnie to,że R nawet o Mnie nie pomyślał.Poszłam i miałam okazję z Nim w końcu porozmawiać.Byłam szczęśliwa widząc jego uwodzicielskie spojrzenia oraz zarujący uśmiech... powiedziałam R wszystko co czuję,jak tego żałuję... Wypomniał mi,że jeżdziłam na imprezy ,wychodziłam na dwór ze znajomymi. Ale nie zwrócił uwagi na to jak ja moglam się czuć widząc go jak jedzie po/do gówniary.. Wiem czy jest nadal sens tego wszystkiego. Na prawdę tylko R kocham i dla Niego zrobiłąy wszystko. Była bym wdzięczna jeżeli byli byście w stanie Mi w jaki kol wiek pomóc. Z góry dziękuję.

Gość ile ty dziewczyno masz
lat?

Gość maronii
18.

piszesz tak chaotycznie - ale dotrwałam jakoś do końca, tylko nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam. W każdym bądź razie jeśli zdradziłaś swojego chłopaka, już nie ważne z kim ale jeśli się nie mylę z jego rodzonym bratem, to daj mu spokój i tyle. W ogóle zachowujesz się jakbyś miała 14 lat...

Gość maronii
Nie napisałam,że byłam pod wpływem alkoholu. Wiem,że powinnam wiedzieć co robię ale jak już wspomniałam M jest ode Mnie silniejszy nie potrafiłąm sobie poradzić.

czyli siłą cie zmusił? To trzeba było mu w pysk dać

Gość maronii
Problem w tym że z M jest Kawał chłopa,że tak powiem. niestety nie dałam rady.

Gość maronii
Niestety z M jest ,że tak powiem kawał chłopa. Nie,nie potrafiłam się bronić.

Gość pftt
halllooo.? ;x

Gość to i owo balonowo
jakaś pierdolona patologa.