Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarttwiona

Czy to zachowanie u 10 miesięcznego dziecka jest normalne??

Polecane posty

Gość Zmarttwiona

Hej . Kobietki powiedzcie mi coś bo zaczynam świrować. Boję się , że moja mała będzie miała AFHD , nadpobudliwość , nerwowość - po dziadkach . Ma dopiero 10 miesięcy a zaczyna złościć się , krzyczeć jak czegoś nie dostanie. Szczypie bez powodu i gryzie też bez powodu . Kiedy szczypie robi taką złą minę . Robi to specjalnie i bez powodu. Złości sie czasami także bez powodu. Czy mam się martwić czy to normalne ??

Dzieci w tym wieku tak maja... Trzeba sie juz wziac za wychowanie, pokazywac, co wolno, a czego nie :)

Gość Zmarttwiona
Jeju to uspokoiłaś mnie troszeczkę. Jej babcia a moja teściowa leczy się na nerwy , dziadek też jest bardzo nerwowy . Ich dzieci nadpobudliwe ( na szczescie mąż nie w takim stopniu żeby rzucac rzeczami jak jego brat ) :D:D - nie kłamię :D I na prawdę się bałam , bo to są geny .. i kuzynki synek jest 3 miesiące młodszy ale o wiele spokojniejszy od mojej małej :)

Gość Zmarttwiona
ja jestem osobą bardzo spokojną . Mała nie może usiedzieć w miejscu. Ostatnio nawet przy karmieniu piersią wierci się i obraca na brzuszek a z brzuszka na plecki i tak w kółko .

Gość Zmarttwiona
Wiem , wiem :) ale cieszę się że to normalne zachowanie :P