Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstep XXXXXL

rozstepy po ciazy, zalamka ;/

Polecane posty

Gość rozstep XXXXXL

dziewczyny doradzcie jak sie ich pozbyc? masakra z nimi... Czasem jak na nie patrze to mi lzy naplywaja do oczu ;(

Ja tez mam rozstepy, ale nauczylam sie z nimi zyc... Jestem 3 lata po porodzie, wiekszosc jest juz biala. kupilam teraz Bio-Oil, zeby pozostale rozjasnic.

Gość rozstep XXXXXL
czyli co? Czyli nie walczyc? :(

Gość qwertyyyyyyyyy
nie zlikwidujesz ich calkowicie ,jedynie wybielisz delikatnie

Ja mam fioletowy cały dół brzucha. Da się z tym żyć. Facetowi nie przeszkadzają, ale jak ja ostatnio narzekałam to wyszedł i przyniósł mi genialny balsam na rozstępy ze słowami "Mi się podobają, ale jak tak strasznie chcesz to masz.". Oczywiście używam go jak mi się zachce ;)

rozstępy to blizny nie da się ich zlikwidować..chyba,że chirurgicznie. Ja też mam ale na szczęście są bezbarwne i prawie niewidoczne. Jak są fioletowe to smarujcie na masę kremami...blizny są jeszcze tzw żywe i można wtedy osiągnąć najlepsze rezultaty

Gość rozstep XXXXXL
sa fioletowe a miejscami bezbarwne. grube i dosc dlugie :( opanowaly dol brzucha i uda z przodu ;/ masakra totalna! poddaje sie..

Gość coz to jedno z poswiecen
matki... Oczywiscie sa szczesciary, ktore nie beda mialy rozstepow ;)

smaruj na masę jak są fioletowe..kup coś w aptece na blizny. Ja osobiście polecam MUSTELLE droga jak nie wiem co ale pomogła. Niezłe ceny na allegro

Gość Bio-Oil
bio-Oil jest wlasnie na zmniejszenie widocznosci blizn.... Smaruje sie dwa razy dziennie przez 3 miesiace... ja smaruje raz dziennie, bo jak na moje, to drogi jest :(

nie wiem czy to dziadostwo da się całkiem zlikwidować,ale da się rozjaśnić.ja sama nic nie stosowałam, jestem 1,5 mca po porodzie, i zaczynają powoli blednąć.

eee no da sie tego pozbyć. Ja z tyłka usunęłam u kosmetyczki mikrodermambrazją - czyli zdzieraniem skóry :P Były fioletowe sznyty, nie ma nic :D tyle że przez prawie dwa tygodnie miałam mało fajne strupy :P a kremy, sera itp z mustelą włącznie nie zdziałały nic.

ja jeszcze chodzę z brzuszkiem (termin na wczoraj :) ). rozstępy mam na pupie i brzuchu, czerwone, ale nie bardzo grube. 3 tygodnie temu zaczęłam smarować kremem na blizny cepan i już widzę efekty. smaruje się 3 x dziennie, krem kosztuje ok. 15 zł. tubka starcza gdzieś na tydzień przy takim użytkowaniu jak ja.

Gość karolasss87
JA mam plaski brzuszek jak u nastolatki i zero rozstepow gdziekolwiek:) Jak wy to robicie ze wygladacie tak strasznie?:)

Gość karolasss87
a pozniej nastepne dzieci chcecie?:) Wasi mezowie predzej by poszli do lozka ze mna niz wam sie wydaje:)

Gość rozstep XXXXXL
wg mojego pzryszlego meza wygladam slicznie ;D a nie strasznie... (hahaha)

Gość karolasss87
to przez to ,,slieczne wygladanie" lzy ci sie leja ?:)

my jesteśmy kochana po porodzie. mnie rozstępy się zrobiły 3 tygodnie przed porodem! koleżance po 3 tygodniach od porodu!!! a tak bidulka się cieszyła... bywa.

Gość rozstep XXXXXL
jak nie masz z tym problemu to sie ciesz ;) durna małpo;p no wlasnie mitez zaczely robic sie tuz przed porodem, ale teraz coraz wiecej wychodzi mi po porodzie niz w trakcie ciazy ;/

Gość karolasss87
sorki ja jestem rok po porodzie i rozstepow nie mam:) Podziargane małpy ;) Albo zebry w pasy ;)

to pewnie pisze jakaś pizda co siedzi i się wpierdziela na każdym forum... eh nie mają co ze sobą robić... pewnie sie wymądrza a nawet dziecka nie ma! ani faceta :D a sąsiadka moja- starsznie szczuplutka dziewczyna, wysoka- nie rodziła ale i tak ma skłonności do rozstępów, jak się dzisiaj opalałyśmy to nogi miała opalone a od ud do kolan same białe pichy... one są widoczne jak się opalasz... mniej najbardziej męczy "flak' na brzuchu po porodzie i o niego się najbardziej boję, że ta luźna skóra już nigdy nie zniknie. no ale to forum o rozstępach :)

Gość karolasss87
to sie bys zdziwila kochana :) Czy to naprawde az tak nietypowe po ciazy miec plaski brzuszek i zero rozstepow po ciazy?:) A juz nie wspomne ze waga ta sama jak przed:) Pocieszaj sie tym kochana, ze nie mam meza ani dzieci:) Ale cie zmartwie :) Lepiej sie zajmij swoimi pasami:)

Gość sugga
myslałysie kiedyś o adopcji? te rozstepy na brzuchu mnie przerazaja.

Gość gość
Żel do masażu od HB. Używa się przez cały okres ciąży i wtedy żadne problemy się nie pojawiają. Oczywiście - to musi być systematyczne, nie że raz na kiedy będziecie smarować brzuch. Musicie pilnować tego przez cały okres. Wtedy docelowo wszystko powinno być Ok.

Gość gość
nie ma co się załamywać, ale czas zadbać o siebie. kup sobie bio oil i smaruj nim rozstępy, zobaczysz, że już niedługo dostrzeżesz efekt, ale musisz być systematyczna, najlepiej 2-3 razy dziennie smarować. ja też przez to przechodziłam, a po olejku mam jędrne ciało i rozstępów brak.

Gość gość
Nie daj sie nabrac na zele i kremy. Odloz sobie na laser. Ja robilam i mega.... Nie widac ich w ogole a mialam wrecz sznyty szerokie

Gość gość
gość dziś Przestań spamować tym bio goóownem! Parafina w zdzierczej cenie! Zwykla oliwka z rossmana ma lepszy skład! :O