Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dom dla lalek

Do fanów Harryego Pottera

Polecane posty

Gość dom dla lalek

witam, chciałabym wiedzieć jak wy wyobrażacie sobie śluby śmierciożerców? Narcyzy z Lucjuszem czy Bellatrix z Rudolfem, tak normalnie jak ludzie? bo przecież oni chcąc nie chcąc żyli wśród ludzi i musieli ukrywać kim są, a może jakieś specjalnes luby dla śmierciożerców? piszcie bo mnie to bardzo ciekawi.

Pisząc Harry Potter, masz na mysli sossssa?

Gość dom dla lalek
Nie, mam na myśli serię książek, proszę o poważne odpowiedzi, wiem, że to nie jest jakiś poważny temat, ale mnie to po prostu ciekawi.

Gość jestem faaaanką
wiesz na moje to istnieje coś takiego jak śluby cywilne. i raczej na takiej zasadzie. zresztą to świat magii i pewnie śluby też zawierane są w sposób magiczny

Gość tampa tampa
pewnie z wielka pompą i wśród fałszywych przyjaciół :P na pewno zrobili cos strasznego i zakazanego podczas wesela np. zjedli jednego z gości :P

Gość trzecia siostra
pewnie cywilny slub albo jakiś magiczny, bo kogo jak kogo ale Bellatrix nie mogę sobie wyobrazić w kościele, w białej sukni, jak mówi, "Tak mi dopomóż.." :) chociaż to może zależy też od panstwa młodych, przecież Billy i Fleur mieli normalny ślub, ale oni byli "dobrzy".

Hmmm Ja jakos mroczno np akies bagna stary dom cos w stylu wejsciowki w tym serialu Opowiesci z krypty duzo czarnych swiec i srebra opary mgly w powietrzu pelnia ksiezyca te sprawy kaplan cos jak w stylu sok z zuka ( beetlejuice ) trony czarne z galkami weza na poreczach taki zimny goien w kominku jak reka glizdogona bledne ogniki unoszace sie nad glowami gosci moze troche makabryczne ale duch Beethovena albo Bacha grajacy na weselu :) wiem glupie....

Gość jestem faaaanką
a udziela im ślub ten którego imienia nie wolno wymawiać :D

Gość hotel savoy
jakos nie mogę sobie wyobrazić ich normalnych ślubów, żeby funkcjonowac bez podejrzeń w wicie mugoli biorą ślub cywilny, ale pewnie też jakiś "magiczny".

a czy twój nick autorko nie jest przypadkiem nazwą serialu?

Gość dom dla lalek
nie, jest tytułem opwiadania Augusta Strindberga

Jestem fanka Harry'ego Pottera, ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam :P Mnie najbardziej zawsze intrygowało, czy Snape sobie wali gruchę... :classic_cool: I czy skoro chodzi po szkole w habicie, to czy ma wstęp do damskich dormitoriów :P Jestem głupia ^^

z kazdym dniem :D oplulam monitor ze miechu a wyobrazacie sobie upojna noc Dumbledorra i Macgonagall :D

A Snape ma chetke na Hermione :D Harrego lacza wiezy intymne z Nevillem o co zazdrosny jest Ron A Malfoy kocha Hagrida :D