Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zaiwedziona

dziwne zachowanie psa

Polecane posty

Go艣膰 zaiwedziona

mam prawie dwumiesiecznego psa, i jest bardzo milutki moge go glaskac choc czesto mysli ze zamiast glaskac go chce sie z nim bawic i on wtedy gryzie. ale ostatnio gdy przystawilam go do mojej buzi zaczal mnie lizac a potem nagle ugryzl w nos i to nie bylo lekkie ugryzienie, a gdy klepne go w pyszczek zaczyna skamlec i za xhwilke warczy. nie wiem co z nim jest zachowuje sie jakby miel rozdwojenie jazni: raz miluski a raz jak morderca:( mieliscie taki przypadek?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zaiwedziona
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaiwedziona
wsadzi艂am mu palec pod ogon i si臋 uspokoi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaiwedziona
ha ha smieszne podszywie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 athene
Pies pr贸buje Ci臋 zdominowa膰, to normalne zachowanie. Pr贸buje zdoby膰 przewag臋 w stadzie. Kiedy Ci臋 ugryzie to warknij na niego albo te偶 go lekko ugry藕 (serio :-) ), powinien zrozumie膰, 偶e nie ma szans na dow贸dztwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaiwedziona
juz go gryzlam lekko w ucho i skamlal wtedy:) dzieki za rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 athene
Skamla艂 bo zrozumia艂, 偶e przegi膮艂 :-) Co jaki艣 czas b臋dzie ponawia艂 pr贸by i musisz go wtedy ustawia膰. Je艣li poza tym b臋dziesz si臋 z nim bawi膰 i tak dalej to Wasze relacje na pewno u艂o偶膮 si臋 艣wietnie. Powodzenia :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaiwedziona
dziekuje i pozdrawiem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martini:)
Ja mam amstafa juz 7 lat... Tez pokazywa艂 podobne zachowania jak by艂 ma艂y... Po 1 kup ksia偶k臋 Okiem PSA AUTORA FISHERA. Ja cz臋sto przewraca艂am psa na plecy i troch臋 tak trzyma艂am za klatk臋. Pies musi ci ulega膰 nie dawaj mu resztek ze sto艂u... Dopiero jak ty z rodzin膮 zje艣z dopiero daj psu. Albo np kiedy idziesz z jednego pok贸ju do drugiego a pies le偶y na przej艣ciu to musisz kaza膰 mu ci臋 przepu艣ci膰 a nie przechodzi膰 przez niego... I... Np kiedy wchodzisz gdzies np do domu ze spaceru to pami臋taj to ty pierwsza masz wej艣膰 za pr贸g pozniej pies...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaiwedziona
swietne rady, dziekuje na pewno skorzystam:)

Udost臋pnij ten post

Najlepiej kup t膮 ksia偶k臋:) jest fajna tania i naprawd臋 wa偶ne rzeczy w niej pisz膮... Wiem bo m贸j pies jest najmadrzejszym psem na 艣wiecie:) ka偶dy sie dziwi ze pies ma taka inteligencj臋:) agresj臋 pokazuje tylko wtedy gdy w nocy np z nim id臋 i jakis facet do mnie cos gada itp.. Lub np jak zdarza艂o sie by膰 pod namiotami to spalam smacznie a pies ca艂膮 noc mnie pilnowa艂 :) nikt nie m贸g艂 podej艣膰 do namiotu na 3 metry

Udost臋pnij ten post

A co do gryzienia to tylko wtedy jak ma by膰 skarceniem psa... Wywr贸c go na plecy trzymaj i mo偶esz ugryzc go :) nie puszczaj psa je偶eli b臋dzie sie wiercil pami臋taj ze ma ulec... Najlepiej to kup na dniach t膮 ksia偶k臋 bo bym mog艂a tak pisa膰 i pisa膰:) hehe

Udost臋pnij ten post

A co do gryzienia to tylko wtedy jak ma by膰 skarceniem psa... Wywr贸c go na plecy trzymaj i mo偶esz ugryzc go :) nie puszczaj psa je偶eli b臋dzie sie wiercil pami臋taj ze ma ulec... Najlepiej to kup na dniach t膮 ksia偶k臋 bo bym mog艂a tak pisa膰 i pisa膰:) hehe

Udost臋pnij ten post