Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Nudzi mi się sama nie wiem co pisać

Polecane posty

Gość yty
Daleko Ci do kobiety germański trollu:classic_cool:

Gość Kingsiusia_124
Daleko to mi palec wchodzi jak go wkładam w zaplecze

Gość Beaattka
nie no, jakby mnie ktoś nazwał niemiecką kobietą to bym się obraziła na amen... przecież one są straszne!!!!

jesteście serio do niczego chyba was w ZOO za niedługo ujrzę macie mózgi wielkości orzeszka a ja byłam osobą chorą na depresję maniakalną dwubiegunową więc jestem usprawiedliwiona za każde głupstwo, czego o was powiedzieć nie można

Gość yty
Przepraszam ale dostrzegam tu pewna niekonsekwencję.....krasnal ogrodowy to nie to samo co niemiecka kobieta....umiecie czytac ze zrozumieniem!?!?!/ Czy nawet tego już nie?

Gość Beaattka
nie denerwuj się :D

Gość yty
Nie ma czegoś takiego jak depresja maniakalna dwubiegunowa....jest psychoza dwubiegunowa....a jeśli się przy dwubiegunowej depresji upierasz to ja nie wiem chyba na jednym biegunie dajesz tyłka a na drugim krzyczysz że cię gwałcą

kinsrusia ty naprawdę potrzebujesz akceptacji skoro tak tutaj się zadomowiłaś, jakoś kłóci mi się to z wizerunkiem na jaki się silisz, ale nic dziwnego, że silisz się nieskutecznie, skoro mimo 30 lat na karku móżdżek pozostał na poziomie pierdolniętej gimsraki :D

Kingusia - miałaś depresję ?? Powiem Ci tyle... Że jeśli masz faktycznie 30 lat i zachowujesz się w życiu tak jak tutaj, jesteś tak samo wulgarna i ofensywna to depresji dostaniesz znowu w wieku poniżej 40-tki ze względu na to że będziesz sama ;]

Gość lord wiader
kingusia popiszemy?

ja w ogóle nie przeklinam w kontaktach z ludźmi, ale z wami nie da się kulturalnie rozmawiać przestańcie przeklinać to ja tez tego nie będę robić

Gość lord wiader
żartowałem kretynko

Gość Beaattka
Sputnik91 - narazie :)

Gość taaaa ja pamiętam
jaki popis tu dała kiedyś...jakiś topik był to promowała gnebienie w szkole ludzi za to że są słabi i może im psychika nie wytrzymać,początkowo to większość myślała,że to sarkazm albo głupie teksty dla beki ale Kingusia tak na powagę.

ja też myślisz że będę gadała z jakimś nędznikiem :P dałeś się nabrać wiesz głuptak jesteś

Gość lord wiader
znowu jebany podszywacz przylazl

Gość lord wiader
etanol ma racje z toba sie nie rozmawia tylko do ciebie sie wydaje komendy jak do suki 🖐️

Gość lussssake
:O:O to zacznij kleić modele statków morskich lub powietrznych:classic_cool:

taaaa ja pamiętam a oglądałaś wczoraj "Detektywi" na TVN o tej szkolnej ofierze co chciał zgwałcić dziewczynę. Męskie szkolne ofiary właśnie takie są no co się zrobi tacy pomyleńcy zboczeńcy albo geje

też początkowo myślałem, że ona tak dla jaj albo to jakiś krótkodystansowy projekt a tu jednak nie, ona jest naprawdę jebnięta :o

Gość hohohohoho
Jasne....oglądaj wiecej detektywów to rozgryzierz tajemnice ludzkości:classic_cool:razem z nimi:classic_cool:

ja jebię co za tępa ściera :o naogląda się detektywów i jeszcze może myśli, że to się dzieje naprawdę :D

Gość hohohohoho
kingusia piszesz że geje i zboczeńcy....jak gej może próbować kobietę zgwałcić???Czy tobie sie cos nie pochrzaniło juz dokumentnie???

telewizję oglądam średnio raz na tydzień no komputerze siedzę jeszcze mniej, na kafe pewnie wrócę gdy się będę nudzić a więc czekajcie na mnie :)

Gość taaaa ja pamiętam
No ja pamietam jak pisała że taki co sie mści za to że jest kozlem ofiarnym w klasie to do sprawiedliwości nie ma prawa bo jest łajza itd itp wogóle masa krytyczna a jak ludzie próbowali zbijać jej argumenty ze sa prymitywne to zaczeła ustawiać wszystkich w stylu "zamknąć kur....ryje!!"itd itp :O:O No to jak tu napisala ze ma 30 to mi kopara opadła....eeee tam nie wierze....zgrywa się chyba:classic_cool: