Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jobajsgd

czy zwiazek bez sexu ma szanse?

Polecane posty

Gość jobajsgd
racje nie kocham juz to pisałam bardzo mi sie podoba, ja bym chciala najpier nawiazac gleboka wiez emocjonalna a pozniej sex

wg mnie powinien uszanować.. mój czekał prawie 2 lata.. też byłam dziewicą, tyle, że u nas jakoś już po ponad pół roku były seksy nie seksy tylko, że oralne... może to mu pomogło. A bałam się normalnego wtedy bo wiadomo..

wiec jak.... podoba mi sie z wygladu, nie kocham go ale moze to samo przyjdzie?? do bani... ja bym sie w to nie pchala.

Gość jobajsgd
mam 19 lat i zle sie czuje z tym ze jestem dziewica a ze mi sie podoba to myslalam ze cos z tego bedzie

Gość łagodniepagórki
długo facet wytrzymał swoją drogą/

''mam 19 lat i zle sie czuje z tym ze jestem dziewica '' To rozbierz się i rozłóż nogi, zasadzi ci kutasa i od razu się lepiej poczujesz

Gość jobajsgd
przebywam w srodowisku gdzie praktycznie tylko ja jestem dziewica

''długo facet wytrzymał swoją drogą/'' Tak masz racj,e facet musi być gejem skoro tyle wytrzymał w tym wieku. Jeżeli nie to naprawdę musi straszne cierpienia przeżywać

nie badz z kims kto ma tylko dac ci poczucie ze nie jestes "nieudacznikiem" lepiej byc dziewica niz puscic sie i potem zalowac

''przebywam w srodowisku gdzie praktycznie tylko ja jestem dziewica '' Nie tylko w twoim środowisku nie ma dziewic w wieku 19 lat. JA mam już 26, znam dużo ludzi i nigdy nie znalęm dziewicy w tym wieku, ani nawet nie słyszałem żeby któryś z moich kolegów taką znał. No jeszcze 18 latki się zdarzały i zawsze z kumplami zastanawialiśmy się co z nimi może być nie tak. Chcesz zostać zakonnicą? Jesteś brzydka? Albo chociaż jesteś aspołeczna? Co twoi rodzice na to?

Gość mądrzejsza od siebie
jeśli jesteś tylko dziewicą i o to chodzi żeś nie gotowa to pół biedy , ale jeśli chłopak/facet będzie cierpliwy i poczeka a później okaże się ,że ciebie sex nie kręci i w tym problem to gość traci tylko czas:)- oboje właściwie tracicie czas.

Gość fdffgghfgdfdf
porucha cie i kopnie w tylek, tyle

Jak Cię naprawde kocha i szanuje to wytrzyma a ty sie upewnij czy to jest z którym chcesz miec ten pierwszy raz. Lepiej poczekac niz miec opinie kurwy.

to nie chodzi o opinie kurwy tylko o poczucie wlasnej wartosci

Gość jobajsgd
wlasnie nie jestem pewna o co jemu chodzi-ja chce rozmowy pogadamy troche a potem zebym sie "zmaknela" on przechodzi do calowania przytulania itd. "michała3" musze zdziwic jestem bardzo towarzyska , wczesniej spotykalam takich facetow jak... ty. uroda jest kwestia gustu wiec raczej nie do mnie nalezy ocena aczkolwiek znam zdanie innych na ten temat.

''michała3" musze zdziwic jestem bardzo towarzyska , wczesniej spotykalam takich facetow jak... ty. uroda jest kwestia gustu wiec raczej nie do mnie nalezy ocena aczkolwiek znam zdanie innych na ten temat'' To może przynajmniej w dzieciństwie wujek cię molestował? No jakaś przyczyna musi być.

Gość mądrzejsza od siebie
michał3 - idż ty lepiej na wiocha.pl tam są laski w sam raz dla ciebie. :D

Gość jobajsgd
przyczyna jest taka ze moj tzw ex bardzo mnie zle traktowałi od poczatku znajomosci, bardzo go kochalam dlatego nie chcialam zostawic . potem okazalo sie ze jest jeszcze w 2 innych zwiazkach z wielkim bolem serca dalam spokoj. to chyba na tyle dodam ze od momentu poznania byl juz w zwiazku o czym dowiedzialam sie jak juz bylo po

Gość z szaconkiem, bo się może skoń
tak sobie gadajcie, a życie jest bardziej prozaiczne i stara się zachować równowagę, ten on czeka i wali konia w kiblu, a po iluś tam latach, ty bidna i szanująca się kobitko, będziesz wyła do księżyca, po menopauzie, a on będzie sobie posuwał młodą dupkę, oczywiście nie tak głupia jak ty. Amen, sprawdone und potwierdzone.

Gość z szaconkiem, bo się może skoń
*****teraz on czeka****

Gość jobajsgd
na co? nie moze ze mna normalnie pogadac?

Autorko sama widzisz, twoje koleżanki już dawno się sekszą, jak tylko im cycki urosły, a ty nadal nic. Oj marnie to widzę...

Gość aaasa
dla 26 latka pół roku bez seksu to oznaka że mu naprawdę zależy. Jak długo chłopak ma sobie pomagać ręką? Każda cierpliwość ma swoje granice, rozumiem go że on ma swoje powody a ty swoje. Pewnie z pare mc-y wytrzyma... i co z tego... To że poczekasz jeszcze nie znaczy że to scementuje wasz związek na zawsze czy później cie nie zdradzi itp. Korzystaj z życia, seks z ukochanym to nic złego

Gość aaasa
"racje nie kocham juz to pisałam bardzo mi sie podoba, ja bym chciala najpier nawiazac gleboka wiez emocjonalna a pozniej sex" Jeśli po pół roku jej nie nawiązałaś, to już ona chyba nie nadejdzie. Może to podświadomi twój instynkt chce cie tym oporem przed seksem uchronić przez związeniem się z nieodpowiednim mezczyzną... Nie wiem, jakoś nie do końca potrafie ci zrozumieć... Wiesz, ja jak poznałam mojego mężczyzne też byłam dziewią - miałam 17 lat i z trudem wyczekałam 8mc-y aż on się do mnie dobierze :D:D (nie chciałam wyjść na nimfomankę rzucając się na niego po kilku tygodniach - a baaardzo miałam ochotę )

Gość jobajsgd
boje sie sexu.. ze bede zalowac... ze wyjde na puzczalska ze nie jestem gotowa...

Gość aaasa
elena1988 - czy ty się czytasz?? opinie kurwy??? padłam :o... o za ludzie.........

Dobrze że przypomniałaś ten fragment. Musze sie do niego odnieść. ''ja bym chciala najpier nawiazac gleboka wiez emocjonalna a pozniej sex" Otóż droga autorko, nie ma miłości bez defloracji. Kapujesz? Każda miłość przychodzi do kobiety przez jej pochwę. Jeżeli dalej nie rozumiesz, napiszę najbardziej bezpośrednio jak potrafię. Daj mu dupy to się zakochasz.

owiedzcie mi skad sie biora takie meskie-polmozgi!!???? zakladam zoo, przydal by mi sie jeden okaz