pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 padaka jak chooy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Hajzer_ Napisano Maj 19, 2011 zaraz sie tu rzucą z ofertami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d_D Napisano Maj 19, 2011 Też to zauważam....ale u Ciebie to już dziś musi być bardzo dramatycznie...bo Ja to zauważam cały czas i się do tego przyzwyczaiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mukakades Napisano Maj 19, 2011 pśp to znowu ty kurwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blueufoblue Napisano Maj 19, 2011 Czy ty wogóle kiedykolwiek mozna było z kimś pogadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 19, 2011 ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 Hajzeru no ja myślę d_D - cóż za inwencja twórcza przyzwyczaić się do chooyni to najgorsze co się może zdarzyć. ja z tym walczę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cv-20000 Napisano Maj 19, 2011 To składa się na istotę forum dyskusyjnego.....to,że nie ma z kim pogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 kiedykolwiek można było nadal jest. ale cza wiedzieć gdzie und z kim ja wiem ale akurat chyba są nieobecni. albo udają proszek chyba se ze mnie jawnie jaja robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d_D Napisano Maj 19, 2011 PśP-"przyzwyczaić się do choojni":D:D hehe ot co!! Rzekłbym......"Przyjemność to uświadomiona nieprzyjemność" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 19, 2011 Chciałam tylko zaznaczyć że na kafeteri nie da się "pogadać" ponieważ nie ma opcji rozmowa np. przez mikrofon jak już to popisać nie zazdrośćcie mi intelektu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Hajzer_ Napisano Maj 19, 2011 Ja ci osobiscie daję proszku pole do popisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 19, 2011 pśp czyżbyś nie uważała mnie za towarzysza do popisania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 d_D - nie pisz tak bo mi się Ciebie robi żal jak mi się coś nie podoba to to zmieniam. tak robię kutwa. dokładnie a to o czym Ty mówisz to jest właśnie bardzo prosty przykład na to jak stać się sfrustrowanym człowiekiem. których notabene w Polsce jest od skurvysyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 proszeczku Ciebie mi się czytać nie chce, a co dopiero odpisywać także sklej wary i idź na swój topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 19, 2011 Nie mam zamiaru. Od dzisiaj moim celem kafeteryjnym jest zwrócenie uwagi pśp powiedz tylko swe rozkazy a postaram się uczynić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d_D Napisano Maj 19, 2011 Oj dobra okok !!!:D:D to już nie będe tak pisać:D Forume jest w pyte na max....alle-looya i do przodu!!Yo!!Pozdrawiam serdecznie wszystkich zatroskanych o jednostki osamotnione w swych przekonaniach....gdyby nie wy-tkwiłbym w z uporem,że jest choojnia a nie jest-Dzięki PŚP!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poijrrrr Napisano Maj 19, 2011 pśp jak zwykle myśli że jest fajna i jest w błędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Maj 19, 2011 proszek ales Ty upierdliwa :D:D wiesz co chyba juz Cie lubie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 d_D - allechooya ale tego nie wiem czy my sie dobrze zrozumieli zią bo jeśli jest choojnia to chodzi o to żeby ją unicestwić, a nie udawać, że jej nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 poijrrrr - a Ciebie jak zwykle boli doopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 19, 2011 PŚP TU JESTEM 20 POST OD GÓRY TU!! TU JA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d_D Napisano Maj 19, 2011 Slusznie prawisz-zatem unicestwiajmy choojnię na forum:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszek na sen Napisano Maj 19, 2011 Hej Hej Kochani:):)Niezapominajcie,że Dzień Sądu się zbliża:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poijrrrr Napisano Maj 19, 2011 pśp ciebie za to nie boli, bo kto by ruszył nawet od tyłu takie ścierwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszek do sikania Napisano Maj 19, 2011 Dobrywiczór na forume :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 d-D - akurat na tą chooynie tutaj to chyba nie ma rady :D wieje sandałem z masłem poijrrrr - widzę , że słowo METAFORA jest Ci obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 19, 2011 dzień sądu się zbliża. no fakt nieustannie od powstania naszej planety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 19, 2011 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poijrrrr Napisano Maj 19, 2011 baunsuj sie dziwko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach