Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfect star

Pyt.do dziewczyn:Dlaczego wiele z was śmieje się jak inna kupi sobie coś nowego?

Polecane posty

Gość perfect star

Jestem w grupie wiekowej 20 lat. Zauważyłam że jak jakaś dziewczyna kupi sobie nową część garderoby to często inne dziewczyny się z niej śmieją. Nie chodzi o to zeby to była jakaś śmieszna bluzka czy spodnie. Jest po prostu nowa. Wiele znajomych mi dziewczyn tak robi. Dlaczego?

Gość prezydente
nie wkładaj wszystkich do jednego worka :D 🖐️

Gość Super Soft Care
Ja pierdziu...chciałabym mieć Wasze problemy...za 10 lat pogadamy o rzeczach treściwych....:))

Gość hujasekkkutasek
To tak sie na wsi smieje z kazdego kto se kupi nowy ciuszek bo na wsiokach tylko lumpeksy i sie dziwia ze po co przeplacac...kurrr666rw88888aaaaaa

Gość perfect star
Ale nie zrozumieliście o co pytam. Rozumowanie tych dziewczyn jest dziwne dla mnie i pytam dlaczego one tak robią? Ciekawi mnie takie zachowanie

Gość katafalon
Wyspowiadajcie się k.....y bo dzień sądu nadchodzi:):)❤️ I odrobinę taktu proszę.:)

Gość perfect star
A ja mieszkam w dużym mieście i takie coś jest na porządku dziennym.

Gość ghghgh llll
To jest powodowane zazdrością na zasadzie "Kupiła sobie nowy ciuch a ja nie...."albo złośliwością i fałszywym entuzjazmem w stylu-"koffana ale zajefajny ciuszek masz..."podczas gdy tak naprawdę jest-w myślach-"he he ale goowno kupiła..ale spox-im gorzej dla niej tym lepiej dla mnie">>>....taka jest naga i brutalna prawda o powodach takowej reakcji:classic_cool: ps no to Słonka pokażcie co tam kupiłyście,gdzie i za ile?:classic_cool:

Gość perfect star
Streszczę wam sytuację przykładową. Idę z jedną dziewczyną i mamy się spotkać z koleżanką. Widzimy z daleka że tamta już idzie chodnikiem a ta z którą idę nagle zaczyna się śmiać że aż ją zgina i podchodząc mówi do niej: hehehe wcale nie śmieje się z twojej nowej koszulki. Albo w szkole stoi kilka dziewczyn i rozmawiają. Nagle przechodzi dziewczyna w czymś nowym na co tamte: patrz jakie ma buty hehehe Co to jest?

Gość ffffffffoox
No tak.Wszystko jasne.Twoje koleżanki są poprostu niedoszturchane umysłowo:classic_cool::classic_cool:...na to się chyba nie za wiele da zrobić:classic_cool:

Gość borvy yo
A może one są ze wsi!?

Gość perfect star
Też mi się tak wydaje....tylko wsiur i debil poważyłby się szydzić ze mnie....z perfect star:classic_cool:

Gość perfect star
Podszywy nocą... :D

Gość perfect star
Te nędzary i kaflary powinny na dzień dobry rozwijać mi czerwony dywan przed wejściem do gima i śpiewać na klęczkach: Perfect Star!!That's You Are!!!! Perfect Star!!!!That's You Are-whoooooooooooooooooooooooooooooooooya :classic_cool:

Gość perfect star
A Ja wtedy bym im odpowiedziała-Nobody's perfect exept Me-I'm really dirty and hot-on your knies Bitchess:classic_cool:-(chwilę póżniej dyrekcja wnosi w uroczystym pląsie bochen chleba i soli na powitanie gdy Ja odśpiewuję komendę-Spocznij!!:classic_cool:))):classic_cool:

ile jeszcze powstanie takich bzdurnych tematów:) poprostu niektóre zazdroszczą,albo są w grupie takich prześmiewców ,że nie wypada im pochwalić