Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie85

jak powiedzieć mężczyźnie, że ma dziecko?

Polecane posty

Gość maggie85

parę lat temu chodziłam z jednym chłopakiem. krótko po rozstaniu okazało się, że jestem w ciąży, o czym mu nie powiedziałam. od tego czasu się nie widzieliśmy, czasem rozmawiamy na gadu gadu, takie ogólniki, co słychać. do tej pory nie było problemów, ale ostatnio córka pyta dlaczego nie ma taty. na razie mówię, że tak jest i już, ale chyba będę musiała w końcu jej powiedzieć prawdę. tylko że najpierw chyba powinnam powiedzieć o niej jej ojcu. jak to zreobić? boję się, pomóżcie.

Gość helga33333
O masakra... Tak długo zwlekałaś? Tyle kasy z alimentów przepadło! Teraz może uciec...

Gość helga33333
Umów się z nim na spacer że niby chcesz pogadać koniecznie w ważnej sprawie, a potem jak najszybciej mu powiedz.

Gość rortd
Wyobraź sobie że poznajesz faceta, zakochujesz się, bierzesz ślub, masz w planach dzieci... Aż tu nagle do niego przychodzi była dziewczyna i mu mówi że jest ojcem jej córeczki, która ma parę lat... No ja bym się niefajnie czuła :/ powiedz mu czym prędzej, zanim się ustatkuje i założy rodzinę.

Gość zrób to takkk
" wiesz X, kiedy sie rozstalismy 4 lata temu , byłam w ciązy o czym nie wiedziałam i potem ci nie powiedziałam. teraz nasza córka ma 3 lat.przepraszam ze wczeniej tego nie zrobiłam. teraz rozumiem mój błąd.jak chcesz mozesz ją poznac.""i czekac na rozwój sytuacji. powodzenia.:)

Nie ma chyba innej możliwości, niż po prostu mu to powiedzieć, bez owijania w bawełnę.