Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje CV

Proszę o zerknięcie i ocenę..

Polecane posty

Gość Moje CV

Zaznaczam, iż dane są zmienione :) Bardzo prosze o ocene przebiegu pracy zawodowej, szukam obecnie pracy. DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE: Imie i nazwisko: xxxxx data urodzenia: 5.05.1985 tel: 5555555555 mail: jahddgsgshdhdg 09.2010 05.2011 Martolomoo Stanowisko: Dyrektor Zarządzający Opracowywanie planów krótko, średnio i długoterminowych dla działu handlowego Spółki Planowanie i prowadzenie polityki firmy Ustalanie i zatwierdzanie planów sprzedaży Nadzór nad poszczególnymi działami Spółki Zarządzanie relacjami na zewnątrz firmy w celu rozwinięcia i utrzymania wysokiego poziomu współpracy Prowadzenie negocjacji, podpisywanie umów z Klientami Instytucjonalnymi Zarządzanie personelem nadzorowanie wykonywania zamierzonych celów Prowadzenie negocjacji handlowych z Podwykonawcami Aktywne uczestnictwo w tworzonych projektach 08.2009 03.2010 -Baza Danych- Portal Internetowy Stanowisko: Trener / szkoleniowiec/ team leader Organizowanie oraz przeprowadzanie szkoleń w kraju i za granicą dla nowych pracowników Spółki ( sukcesy poparte referencjami) Budowanie własnego zespołu kreatywnych i aktywnych sprzedawców Nadzór nad 10 osobowym zespołem sprzedawców Przeprowadzanie motywacyjnych szkoleń wewnątrz zespołu Udzielanie pomocy w zawieraniu umów Stanowisko : Specjalista ds. reklamy internetowej Aktywna sprzedaż powierzchni reklamowych Pozyskiwanie nowych Klientów w sektorze B2B Analiza potrzeb Klientów Doradztwo w doborze produktu Prowadzenie negocjacji handlowych Budowanie długofalowych relacji z Klientami 01.2009 08.2009 - Halo Halo Tu taxxxxx Stanowisko: Starszy specjalista ds. sprzedaży Sprzedaż powierzchni reklamowych na jednym z portali internetowych (strony WWW, bannery, wpisy do baz danych) Przygotowywanie ofert handlowych dla Klienta biznesowego Aktywna współpraca z działem graficznym Firmy Tworzenie baz danych Realizacja planów sprzedażowych nałożonych przez Kierownictwo WYKSZTAŁCENIE: 2011 -Kontynuacja nauki na kierunku prawo 2000-2005 -XII LO w Gogutkowie 1992-1999 -Szkoła Podstawowa nr 185 w Poznaniu UMIEJĘTNOŚCI I KURSY : Obsługa urządzeń biurowych oraz programów komputerowych Bardzo dobra znajomość środowiska internetowego Znajomość programu Czarodziej Faktur Prawo jazdy kat. B Kurs szybkiego czytania (2005) Kurs szybkiego pisania na klawiaturze (2006) DODATKOWE INFORMACJE : Łatwość nawiązywania kontaktów interpersonalnych Determinacja w dążeniu do wyznaczonych celów Samodzielność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole Umiejętność pracy pod presją czasu Punktualność Gotowość do odbycia podróży służbowych ZAINTERESOWANIA : Sport, podróże, parapsychologia, Internet

Gość Moje CV
up

Błąd na błędzie. Po pierwsze poszczególne punkty CV są pomylone. Najpierw piszesz wykształcenie a potem dopiero doświadczenie zawodowe. Po drugie wykasuj: "1992-1999 -Szkoła Podstawowa nr 185 w Poznaniu", szkoły podstawowej się nie pisze, to każdy musi zaliczyć. Po trzecie chronologia w doświadczeniu zawodowym jest pokręcona. Daty odleglejsze piszesz najpierw.

a i: "2011 -Kontynuacja nauki na kierunku prawo " gdzie studiowałeś? Myślę, że to jakieś prowo. Wygląda na to jakbyś nigdy cv nie pisał/a :(

oczywście po tych poprawkach, które podała Gala D. a w ogóle, polecam pisanie CV w programie CV EUROPASS, wrzuć w google ;)