Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyllemator

co ważniejsze ? buzia czy ciało kobiety ?

Polecane posty

Gość Dyllemator

bo muszę wybrać pomiędzy śliczną ale średnio zgrabną a taką sobie z pięknym ciałem. Naprawdę nie wiem co robić - i to nęci i to kusi.

Gość wowwku
no.....trudne.........ale piszesz jakbyś wybierał opakowanie a nie osobę, ja ci powiem z własnego doswiadczenia że jesli ktos twierdzi że uroda nie jest wazna to się myli, ja mam faceta brzydkiego ale za to o złotym sercu,czasami mi to przeszkadza ale u ciebie to ewidentny przypadek wybierania opakowania a nie osoby

Gość niby racja
te piekne ciało kiedys sie tez zestarzeje....

Gość niby racja
napisz cos wiecej o tej ślicznej i tej drugiej :-)

Gość Dyllemator
wiem że osobowość jest ważna ale magnesem jest fizyczność i kiedy coś zaczyna nie grać fascynacja ciałem czy urodą może być ważnym klejem w związku pozwalającym przetrwać mu trudny czas. Obie dziewczyny osobowościowe są do przyjęcia więc zadecyduje fizyczność ....

mi sie zawsze wydawalo, ze to cialo jest waznejsze, a moj maz twierdzi, ze buzia, a nad cialem mozna popracowac - oczywiscie gdy mowimy tylko o wygladzie

Ta śliczniejsza zawsze może zadbać o ciało, a ta brzydsza nigdy nie będzie ładniejsza. Ja wybrałem ładniejszą, o "gorszym" ciałku, nad którym aktualnie pracujemy, chociaż, nie przeszkadza mi to jakoś bardzo. Poza tym, kierowałem się też jej rozumem i podejściem do życia, bo lubię z kimś inteligentnie porozmawiać :P

Gość fafarczako
z mózgiem nie zakopulujesz a z ciałkiem to i owszem a kobieta to najpierw kobieca musi być bo co ci w łóżku i w życiu z damskiego twardziela z jajami tyle że w spódnicy

pytanie trochę bezsensu !!! Poszukaj tej trzeciej z ładną buzią i zgrabna figurą !!!

Gość Dyllemator
"Poszukaj tej trzeciej z ładną buzią i zgrabna figurą !!!" tylko dzieci wierzą w ideały, ja jestem realistą i wiem, że ideałów nie ma a jeśli się jakiś zdarzy to i tak jakiś gość z forsą go hyhaczy !

Oczywiście, że są ideały, tylko może to tak, jak z nieoszlifowanym diamentem, trzeba trochę nad nim popracować, tylko zadbaj o to, żeby ten "diament" współpracował :)

Gość lord_wiader
Przeciez sprawa jest prosta faceci dupca co sie rusza i na drzewo nie ucieka,kobiety troche inaczej maja.

śledziku w puszce, masz ładną buźkę :)

Strasznie jesteś pusty :(:(:( Wygląd jest ważny, nawet bardzo ale bardziej liczy się charakter. Żal.

Gość brzydka z nadwagą,
ja nie mam szansy na faceta mam krótkie nogi i gruby tyłek oraz brzuch, mam 5 kg nadwagi a przy tym mały biust. Twarz mam przeciętną a nawet w gorsze dni jestem brzydka

Gość lord_wiader
brzydka z nadwaga nie martw sie napewno jakis bedzie chcial Cie wydupcyc

Nie pierdolić, tylko brać się za siebie :P

Gość fafarczako
feminizm głosi że najważniejszy jest charakter kobiety ale wystarczy spojrzeć na typową feminiskę żeby zobaczyć że one mają interes w opowiadaniu dyrdymałów seks opiera się o ciało i ciało musi nas rajcować

Gość lord_wiader
feministy doprowadzily do tego ze teraz o dupcenie nie trzeba sie starac,bo laski same wskakuja do lozka.Ot kobieca madrosc wolnosci

Prawda jest taka, że czasami kobiety, które mają lekką nadwagę i odpowiednie proporcje, są o wiele bardziej seksowne i kobiece, niż te szczupłe. Tak naprawdę, co by człowiekowi było po szczupłej partnerce, która w łóżku nie wykazywałaby inicjatywy? Uważam, że jeśli chodzi o tuszę kobiety, to jest po prostu dolna i górna granica, której kobieta nie może przekroczyć, ale jaka jest ta granica, zależy właśnie od zachowywanych proporcji przy nadwadze, wzrostu etc. Przykładowo, kobieta, która ma 170cm wzrostu, może równie dobrze wyglądać ważąc 55 kg i 68kg.

Gość KajaBregovic
napisz cos wiecej o obu ,moze to pomoze ci wybrac. Obie znasz tak samo dlugo?

Gość lord_wiader
jak wyglada jak Liszowska to jest ok,ewentualnie jak Jordin Sparks

Gość brzydka z nadwagą,
nikt mnie nie chce juz kilka lat jestem sama do tego gdyby mnie ktos poznal wyszła by tez prawda o tym, że jestem nudna bez zainteresowan i pasji

Gość lord_wiader
brzydka skad jestes?

No to tylko i wyłącznie Twoja wina. Mówię, że zamiast narzekać, trzeba wziąć życie w swoje ręce, nikt inny za Ciebie tego nie zrobi, chyba że zapłacisz dobre pieniądze jakiemuś trenerowi osobistemu, żeby zadbał o Twoją osobowość i ciało.

Gość brzydka z nadwagą,
a co , chcesz mnie cytuję, "wyduocyc"?:O

Gość lord_wiader
chce pogadac;)