Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem....

Play abonament, kto sie zna?

Polecane posty

Od tego miesiaca mam abonament w Playu za 75 zl. Teraz sprawdzam sobie uslugi itd w play24 i nie rozumiem paru rzeczy: - mialam wlaczona muzyczke na czekanie i cena 2 zl. Czy to w ramach abonamentu czy dodatkowa oplata? - mialam wlaczone promocyjne minuty do wszystkich 100 min, cena 6 zl- niechcacy wylaczylam... czy ta oplata jest dodatkowa czy w ramach uz tych 75 zl? czy dodatkowo? czy ktos bylby w stanie mi odpowiedziec? :)

Gość to o czym piszesz
nie jest w ramach abonamentu - zresztą nic nie jest - żądne włączane płatne usługi. W ramach abonamentu są tylko rozmowy i sms-y

dzieki :) ciekawe czemu mialam je wlaczone? a te 100 minut co mowia jest gratis jak sie kupuje telefon z abonamentem, to te wlasnie 6 zl oplata jest tak?

Gość popatrz na play24
w zakładkę usługi - co tam jest napisane - czy usługa jest abonamentowa czy jednorazowa

Gość popatrz na play24
z tym, że abonamentowa - to nie znaczy "w ramach abonamentu" - tylko coś w rodzaju drugiego abonamentu - nie wiem , jak to nazwać. Np. ja mam włączoną usługę internet. Opłata - 5 zł w abonamentowa. To oznacza, że oprócz abonamentu za telefon, płacę dodatkowo co miesiąc te 5 zł. A muzyka na czekanie jest standardowo włączona na początku

ok dzieki serdeczne :)

Gość wiesz, wszystko będzie jasne
kiedy przyjdzie rachunek - tam będzie wyszczególnione, za co płacisz i wtedy można decydować co chcesz, a czego nie. W ogóle play jest korzystnym abonamentem, tylko jeden minus, że niewykorzystane minuty nie przechodzą na następny miesiąc. Miłego korzystania! 🖐️