Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poskawoskala

czy obrazilybyscie sie ?

Polecane posty

Gość poskawoskala

moja "kuzynka" (corka kuzyna mojego taty) bierze za pare tygodni slub. wesele bedzie 2 dniowe. od razu gdy mnie prosila mowilam, ze moge miec w tym czasie sesje i ze moge sie nie pojawic. No i tak sie stalo, ze w 2 dniu wesela mam ostani egzamin. jako ze to moj ostatni rok studiow nie wyorazam sobie nie isc na ten egzamin ;/ kuzynka tez jakos nie jest mi bliska - widze ja moze raz do roku ... no i dzwonie do niej i fochem strzelila ;/ czy egzamin na studiach to glupia wymowka? czy jak sie nie idzie na wesele to daje sie cos kasy ?

Gość no jak ona tak to wysłałabym
jej tylko telegram z życzeniami i won !:O Bo gdyby była ok to powiedziałaby dobra to wpadniesz np za tydzień na jakąś lampkę czy coś ...:O

Gość legiawarszawa
stwierdzam ze te panny mlode sa coraz bardziej pojebane ! masz ostatni egzamin, gdzie ukonczenie szkoly to toja przyszlosc, a kuzyneczka strzela focha, normalnie zaaal moze niech ona zmieni date slubu, skoro jest taka madra debilka

Gość legiawarszawa
a i ty badz taka sama jak ona i daj jej jeszcze kase, skoro nie idziesz...oszalalas ? nie masz co do tej sytuacji miec jakichkolwiek wyrzutow...

Gość poskawoskala
no wlasnie mam male wyrzuty sumienia i stad ten pomysl z jakims prezentem. ale w sumie masz racje nie ide, to dlaczego niby mam dac prezent;/

Gość nie idziesz nic nie dajesz
jw

Byłabyś głupia gdybyś jej dała jeszcze prezent. Po tym jak się zachowała :o ?! Co najwyżej można wysłać kartkę z życzeniami ;):P Co innego gdyby kuzynka pokazała klasę to zupełnie inna bajka.Ale tak! NIC.

Gość salianka
Jak strzela focha to jej powiedz,że mogła skonsultować termin ślubu z twoim grafikiem :D A prezent daje się wtedy,gdy idziesz na ślub/wesele lub jesteś bardzo bliską osobą,a na uroczystości nie możesz byc.

Gość nie, nie uprawialismy
Mi kuzynka odmówiła bo leci na wakacje do włoch i jakoś się nie obrażam, a kuzynka bliska. Ja wiem, że moj slub to nie pępek świata i wydarzenie stulecia, wiec nikogo przymuszać nie zamierzam, jak komus zalezy na mnie to bedzie i tyle, a jak nie to moze i lepiej, ze nie przyjdzie. A kuzynce telegram i tyle, moim zdaniem powod masz ważny.

Gość a ja mysle ze to tylko wymowka
z twojej strony. spokojnie moglabys isc w pierwszy dzien, w koncu uczysz sie do egzaminu caly rok a nie dzien przed

Gość tiaaaaaaaa
a potem taka wymęczona po weselu ma leciec na najważniejszy egzamin w życiu :O:O walnij się w ten pusty łeb mądralińska