Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEEP show

Wiem z pewnych źródeł ,że połowa tematów to ściema , a czarne nicki to wytwór

Polecane posty

Gość PEEP show

moderatorów i pracowników szanwanej wszędzie zwlaszcza wśrdód środowisk katolickich firmy o2 :classic_cool: która to promuje prostytutucje, narkotyki ,zdrady i sex bez zobowiązan :) Na Mixerze.pl jest b.duzo fałszywych kont -widm , sztucznie wygenerowane. Nie jest tajemnicą ,ze artyukuly do Pudelka.pl , Lansika.pl ,Pardon.pl (polityczne) piszą zwykli ludzie pokroju Offermy , z dupy wzięci psychopaci i bazyle. Na kafe jest kilka nicków za którymi stoja pracownicy o2 , żenua . Oczywiście nie wolno na nich nic złego powiedziec, bo temat zaraz zostanie skasowany. Nie licząc prodżektów typu Egoist31 , SmutnaBasia, Faith Hope Glory i Offerma

Gość wał pseudoatlantycki
co to jest szanwanej? albo bazyle? chyba nie jestem na bieżąco

Gość PEEP show
*szanowanej *bazyl = Bardzo brzydka dziewczyna - Patrz jaka laska. - Taaa nie wiem z której strony.To jakiś bazyl! - Widziałeś nową dziewczynę Bartka? - Tak. Nie wiem gdzie on znalazł takiego bazyla.

Gość czasu nie miałem
Rozumiem trud włożony w napisanie nam tej "prawdy", ale z przykrością zawiadamiam cię autorze, że mam to w dupie.

Gość bła bla alllallaa
PRzeciez to kazdy wie :D Chcialabym zobaczyc jak wyglda moderatorka :D

Regres dostales juz premie za 1 kwartał? bo mnie wstrzymali za slabe zaangazowanie, podobno trzeba wplesc wiecej watkow osobistych w wypowiedzi :D

Regres chodzi o to żebyś teraz przyznał się publicznie, że jesteś psychopatą, bazylem i pracownikiem o2 .

ty to się Regres wogóle nie odzywaj pewnie jesteś jakimś dyrektorem w tym całym o2 i koordynujesz tym całym spamem siedzisz pierdylion godzin w pracy ale za to ciągniesz ładne tysiączki na konto burzuju ty!!!

PEEP show dziękuję za obszerne wyjaśnienia, nawet są przykłady dawno mnie tak jasno nie objaśniał 🌻

welli nie welli kazda reklama na trzeci dzień zaczyna denerwować ale to dobrze użytkownicy są bardziej jadowici

Gość PEEP show
Offerma to tez projekt. Nie wierze ,ze mozna byc tak popierdolonym jak ten facet :O :D

sama milcz jak śmiesz się odzywać do MNIE ze swoimi 9 postami na liczniku PHI!!!

bo mnie wstrzymali za slabe zaangazowanie, podobno trzeba wplesc wiecej watkow osobistych w wypowiedzi" hahahahah no nie powiem wpłynęło trochę kasy na konto ... ale cóż z tego jak i tak kafe mnie skasowało za dużo za miesiąc kwiecień :O Rachunek mi taki wystawili za korzystanie z forum że aż strach pisać sumę

albo się uspokoicie i przestaniecie zdradzać tajemnicę zawodową albo premii w tym kwartale nie będzie 😡

Offerma to tez projekt. Nie wierze ,ze mozna byc tak popie**olonym jak ten facet czekaj, czekaj... czlonkowie pis, sluchacze RM, obroncy krzyza... troche sie uzbiera :D

Za miesiąc mam ślub z wymyśloną narzeczoną " nawet trochę bliżej niż za miesiąc To ostatnie moje kawalerskie podrygi :)

Ike zajmij sie lepiej klepaniem faktur dla orange :)

Gość IKE____
Za chwile ,tylko wytre dziecku gówno z dupy

Moja narzeczona za karę wsadziła mi wałek w d**e w nocy. chyba raczej w nagrodę :D

założe się że ciągle z nim chodzi no pewnie, że chodzi :D spróbuj w takiej sytuacji usiąść :P:P

Gość REGRES__
lubię to ! Przyjemna jest równiez rurka od odkurzacza ale po ostatnich zabawach dostałem krwawienia z odbytu i musieliśmy przestać. Wiecie początki wypadania odbytu,siedzący tryb życia pogłebia mój stan. Lekarze prognozują ,że w ciągu roku wypadnie mi odbyt ,mam nadzieję ,że nie na mym ślubie. regres1000@o2.pl --------------------------------- "Myślę pozytywnie, lekarz kazał myśleć pozytywnie Myślę pozytywnie, nic mnie nie wk**wi dzisiaj..." 1/http://www.youtube.com/watch?v=2rt6zopKQPo 2/http://demotywatory.pl/1933547/Moja-dziewczyn a

z takim walkiem bedzie dobrze wygladał we fraku :P