Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEEP show

Wiem z pewnych źródeł ,że połowa tematów to ściema , a czarne nicki to wytwór

Polecane posty

z takim walkiem bedzie dobrze wygladał we fraku oj to nie z tej strony ten wałek:P

czizas Ike zajmij sie lepiej klepaniem faktur dla orange" i wysyłaniem wezwań do zapłaty za korzystanie z "foruma" jak to mówi brumka :P

Gość IKE____
przez was dziecko mnie obsrało !!!!!! ale kupa podobno dobrze działa na cere i włosy

Ike a rozeslalas juz kartki z okazji dnia dziecka pod adresy IP ? :)

Gość REGRES____
Oczywiście garniak zajebany z pomocy dla powodzian. Buty z pomocy dla Japonii. Rozmiar 43 więc za duze dla Japończyków. Moja narzeczona pójdzie w ciuchach TESCIOWEJ. Kocham zapach jej potu regres1000@o2.pl --------------------------------- "Myślę pozytywnie, lekarz kazał myśleć pozytywnie Myślę pozytywnie, nic mnie nie wk**wi dzisiaj..." 1/http://www.youtube.com/watch?v=2rt6zopKQPo 2/http://demotywatory.pl/1933547/Moja-dziewczyn a

będzie garniak blyszczący chociaz? mogłbyś puszczać zajączki po kosciele :D

otóż oświadczam z całą możliwą stanowczością że nie tkwię obecnie w niczyjej doopie życzę Ci aby to był stan permanentny, chyba, że sam sobie inaczej życzysz Nie jestem dziś w kłótliwym nastroju. Przykro mi :(

blyszczący chociaz? " czis ja pochodzę z miasta :)

Gość Regres____
Ale słoma mi z butów wystaje. Zapomniałem o tym ,że 97 % Polaków ma chłopskie pochodzenie.

"kwiatuszku" Tobie pewnie płacą za "romans na kafe" :-p Jestem w nastroju adekwatnym do sytuacji, ja się bardzo dobrze przystosowuję.

" może lepiej stawać naprzeciw, przecinać nurty, prowadzić narody, brać na klatę itd" myślisz, że mogłabym być oratorem , że naród by poszedł za moimi słowami? Miałam nawet pomysł żeby zapuścić wąsy.Muszę tyko przemyśleć czy leprze takie jak ma Hitler czy takie jak Wałęsa.

Gość Egoiste prodżekte 31 pierwsze
to projekte :D🖐️

Gość bhgnbhnjuu
ike też jest projektem nie wierzę że ktoś za darmo mógłby spędzać na kafeterii 24 h na dobę :classic_cool: 🖐️

Gość Regres robi dla Kaffe
:O:O

Gość offerma i regres to pracownik
o2, Regres kiedy nie pisze na "uczuciowym" siedzi na innych działach. Nikt za darmochę tego by nie robił. :>

Gość dgdddjdj
to jest normalne, trzeba dbac o forum i podbijac tematy, jak mialem swoje forum to mialem 15 wlasnych kont i z kazdego pisalem jako inna osoba, w ten sposob forum zylo i dobilem do 1000 normalnych userow :) ale niestety tematyka tego forum przestala byc aktualna i je sprzedalem :P