Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca_inaczej_

Nie wiem czego chcę od życia...jak się dowiedzieć?

Polecane posty

Gość myśląca_inaczej_

Wiem,że to może głupie pytanie,ale mieliście kiedyś tak,że nie wiedzieliście co chcecie w życiu robić?ja tak mam i zupełnie nie wiem jak to zmienić,życie ucieka mi przez palce...

Gość Gdy już skończy Ci się kasa
będziesz wiedziała :p

Gość WOWKA
ILE MASZ LAT?

Gość aniutek891
ja też ostatnio użalałam się nad swoim życiem ,ciągle zadawałam sobie pytanie co ja mam z nim zrobić ,podobnie jak ty czułam że przecieka mi to życie przez palce,aż do wczoraj ,kiedy to leżąc wieczorem w łóżku wyczułam duży guz w piersi i już wiem co mam robić ,iśc do lekarza,zrobić badania,normalnie mam zajęcie na najbliższe tygodnie ,a może miesiące a może lata zapewnione.Chyba nie warto za bardzo rozmyślać

Gość idź do kafeteryjnej wróżki
ponoć pomaga :)

Gość WOWKA
aniutek nie myśl tak o tym ...ja też miałam guza...usunęli i po sprawie.okazało się że wszystko gra.nie trza sie dolowac tylko szybko dzialac

Gość aniutek891
WOWKA a czy ciebie ten guz bolał ,bo mnie cholernie nie mogę założyć stanika

Gość myśląca_inaczej_
Poczekajcie,bo chodzi o to,że ja jestem niepełnosprawna i sama sobie robię przez to wymówkę...ostatnio nie miałam ciekawego okresu w życiu,kłopoty ze zdrowiem,chłopak mnie rzucił,nie mam pracy,ale mam wrażenie że to ja za słabo się staram wiecznie użalając nad sobą...

Gość WOWKA
wiesz co w sumie to nie... jestem już 1,5 roku po zabiegu i teraz od czasu do czasu rwie i boli,ale regularnie chodze na usg i jest wporzadku

Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O Przegrałem życie :O http://www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI Mam depresję poporodową... opuszczenie bezpiecznego łona matki wywołało u mnie wstrząs i depresję którą mam do dziś http://www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI Mam depresję poporodową... opuszczenie bezpiecznego łona matki wywołało u mnie wstrząs i depresję którą mam do dziś