Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleoeieio

czy taki prezent....

Polecane posty

Gość bleoeieio

Mama ma urodziny i zastanawiam sie co kupic :P mysle albo nad aparatem albo wizyta u kosmetyczki ( ale powiedzmy godzinny zabieg twarzy kosztuje 59 ) albo nie wiem :O

to pomyśl że oprócz urodzin zbliża się także dzień matki :) chyba, że na dzień matki nie robisz prezentu. :) Dobra wizyta u kosmetyczki nie jest zła :) moja mama by się nie ucieszyła ale Ty znasz swoją i wesz co lubi :)

Moim zdaniem aparat to bardzo fajny pomysł. Widziałam kilka w przystępnej cenie na medialux.pl Poza tym na pewno twoja mama ucieszyłaby się z takiego prezentu i razem mogłybyście robić fajne zdjęcia z wyjazdów.

Gość bleoeieio
dzien matki obchodzila 8 maja ( tak jest w niemczech) :P wiec na polska tradycje dostanie zyczenia tylko :p ehh no aparat by miala juz na troche a wizyta u kosmetyczki na raz.. hm

To kup aparat bo widzę, że raczej stawiasz na ten prezent. :) No i masz rację, aparat to rzecz która na pewno się przyda. :) a jak poślesz ją do kosmetyczki to jeszcze coś sobie pomyśli, że to aluzja do jej wyglądu czy coś :)

Gość an2anet
zafunduj wizyte u kosmetyczki, niech to bedzie osobisty prezent z okazji urodzin i z okazji dnia matki, albo poprostu zrób cos sama w domu, ugotuj jakis obiadek albo koloacyjke jej zrób, małe przyjatko niespodzianke w gronie rodzinnym, bo aparat to bedzie rzecz której beda uzywac wszyscy

Gość bleoeieio
hehe, przypomnialo mi sie ze jak mialam 10 lat to moja starsza siostra wpadla na pomysl zeby kupic jej pod choinke kosmetyki z avon no i jak mama otworzyla prezent to miala dziwna mine, ja niestety nie rozumialam o co chodzi. to byly kremy przeciw zmarszczkom! :D a to bylo 10 lat temu, mama mlodaa jeszcze byla :p aparat lepiej :P

Gość bleoeieio
kolacja dobry pomysl, ale nie zniose obecnosci mojego ojczyma w moim mieszkaniu :O :P dzieki za rady :)

Gość bleoeieio
hehe :D

Gość an2anet
to wyjdzcie gdzies razem do kina i na kolacje taki babski wieczor:)