Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka z pcimia

dziewczyny wybaczyć?pomóżcie

Polecane posty

Gość mirabelka z pcimia

mój facet był wczoraj na imprezie, rozmawiał z jakąś dziewczyną i przytulał ją. był podpity,powiedziała mi o tym koleżanka, która akurat byla na imprezie jednak powiedziała, że się nie całowali ani nic. wybaczyć mu to?

Gość mirabelka z pcimia
chciałam się zachować dojrzale a nie jak dzieciak, tylko nie wiem czy to podchodzi pod taką powazną rzecz czy raczej zwykły głupi wybryk po pijaku. zależy mi na nim, jednak wiem,że sama bym czegoś takiego nie zrobiła

Gość mirabelka z pcimia
ok, chciałabym też wiedzieć co kieruje wami pisząc,że wybaczyć lub nie.

Gość nie wybaczac bo jesli nie mial
oporow przytulac to bardziej pijany nie bedzie mial oporow by zdradzic, takie moje zdanie

hmmm facet bez powodu nie szuka kontaktu że tak określę "dotykowego" z byle jaką mu dziewczyną, nie może mu być obojętna pod względem seksualnym, musi mu się podobać. Ps. gdy facet tłumaczy się że po alkoholu itp....to jedna wielka bzdura

a załóżmy że innym razem, nie będzie to miejsce hmmm publiczne, jak impreza itp, a bardziej ustronne, gdzie znajdzie się Twój facet, chłopak, partner itp....i znajdzie się jakaś atrakcyjna dziewczyna, czy skończy się w jego przypadku tylko na przytulaniu? odpowiedz sobie sama.

Gość groszka 33
to jest tylko poczatek skoro ma takie sklonnosci to moze i wiecej badz tego pewna , ja bym nie wybaczyla, a moj maz nawet nie spojrzy na inna tak powinno byc, z drugiej strony nasuwa mi sie taka mysl-czemu polscy faceci tyle pija a ich dziewczyny widza to jak normalna rzecz, nie kumam

ja mówię, że wybaczyć, bo znów nic wielkiego się nie stało, ale powiedz, że Cię to zabolało, że to jego ostatnia szansa itp

Gość mirabelka z pcimia
nie był bardzo pijany tylko podpity.Wszystko co piszecie to racja,chyba sama chciałam znaleźć kogoś kto napisze,że warto wybaczyć. :(

Gość mirabelka z pcimia
ale boli mnie to,że miał taki bliski wg mnie kontakt z inną dziewczyną.Ja nigdy bym nie mogła się zbliżyć do byle jakiego chłopaka. :(

Gość slasdasjdk
nie słuchaj tutaj nikogo, przecież nikt nie może decydować za Ciebie. To ma być tylko Twoja decyzja nikogo innego

Gość groszka 33
podpity? oj ok ok, u was to chyba normalne ze tak wasi faceci sobie czasem pija, nie wnikam ja akurat tego nie toleruje , sama nie pije i moj maz tez nie.

Gość O TEMPORE O MORES********
TO zalezy jak sie przytulali,moze kolezanka chce miedzy was troche jadu wpuscic?niekiedy takie przytulenie znaczy :o jaka jestes fajna albo zycze ci wszystkiego dobrego itp czyli bez zobowiazan,spytaj go otwarcie jezeli powie ze pod wplywem alkocholu to juz krecha

Gość mirabelka z pcimia
Chciałam poznać zdanie innych.Nie chcę stracić go podejmując pochopną decyzję

Gość groszka 33
KTOS KTO KOCHA NIE MA POTRZEBY ANI ODRUCHU PRZYTULAC KOGOS OBCEGO WBIJCIE TO SOBIE W PUSTE LBY ALBO ZADAJCIE PYTANIE CZY WIECIE CO TO MILOSC WIELU Z WAS NIE WIE

Oczywiście że sama powinnaś zadecydować, bo to tylko Ty tak naprawdę decydujesz na co pozwalasz w związku facetowi, i jakie macie granice.

Groszka mądrze to ujęła, że jak ktoś kocha i czuje fascynację, pociąg do tej drugiej połówki nie ma potrzeb zbliżać się do innych.... ja jako facet podpisuję się obiema rękami pod tym.

Gość mirabelka z pcimia
groszka 33. jestem tego samego zdania.Ciężko mi się po prostu z nim rozstać.:(

Gość groszka 33
mirabelka to zrozumiale ze ciezko i zrob to co czujesz jak nie chcesz sie rozstac to nikt cie do tego nie zmusi my tylko radzimy, ja wiem jedno-takie zachowanie to poczatek do czegos wiecej , nic strasznego sie nie stalo aleeeeee po takim gescie ja bym nie zaufala, mam swoje lata i doswiadczenia i wiem ze to nie wrozy nic dobrego, a tlumaczenie ze po pijaku nie ma sensu, po pijaku czy na trzezwo kochajacy chlopak tak nie robi

Gość mirabelka z pcimia
też już nie potrafiłabym mu zaufać,a co to za związek bez zaufania. Dzięki za rady,życzę Wam abyście nigdy nie byli w takiej sytuacji. pozdrawiam wszystkich

groszka 33 widzę że autorka jednak szukała tutaj słowa otuchy i wsparcia, a my jej oczy otworzyliśmy, jednak coś czuję że pozostanie ona przy nim, i będzie znosić jego zachowania, tylko jeśłi planuje z nim przyszłość, co będzie za lat np 10?

mirabelkajezeli go kochasz nie daj sobie wody z mozgu zrobic,czy ty nikogo nie objelas by sie spytac jak mu leci?gdy kogos spotkasz tez jest normalne buzka w lewo buzka w prawo tzn bylaby to zdrada?spytaj go po prostu jezeli zacznie mataczyc to twoja sprawa co z tym zrobisz,jezeli odpowie normalnie to nie wracaj do tematu nie warto.a co z kolezanka?byla sama na imprezie?moze ma zal ze nia sie nie zainteresowal?

Gość groszka 33
chyba tak :) ja jej nie pociesze, prawda lepsza :) tez mi sie wydaje ze go nie zostawi ,pewnie on ja udobrucha oj nie rozumiem kobiet :)

Gość groszka 33
jasne jasne calowac tez mozna "po przyjacielsku" :D

O TEMPORE O MORES******** no to powodzenia w życiu, mi są nie znane takie "przyjacielskie" buziaki....jak mnie ciągnęło by do jakiejś laski to nie bez powodu, a już na pewno nie po to by spytać jak mija dzień hehehehehe

GROSZKA KTO MOWI O CALOWANIU? to jest robienie z igly widly, tzn na imprezach zrobimy jak muzulmanie kobiety w jednym pokoju a faceci w drugim i bedzie bez podejrzen:D