Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ardia

Po Escapelle - czy jestem w ciąży? Czy miałyście podobną sytuację?

Polecane posty

Gość Ardia

Cześć dziewczyny, W pierwszym tygodniu zażywania Yazu pominęłam piątą tabletkę - przy czym dzień wcześniej był stosunek bez innego zabezpieczenia. Gdy tylko się zorientowałam zażyłam ją (z około 14 godzinnym opóźnieniem) i jak najszybciej zorganizowałam wizytę u ginekologa po receptę na Escapelle. Niestety nie było łatwo bo była to niedziela więc ostatecznie Escapelle udało mi się zażyć jakieś 26-27 godzin po niezabezpieczonym stosunku. Około tydzień po zażyciu Escapelle wystąpiło krwawienie, ale było o wiele bardziej obfite niż normalny okres, więc pewnie było ono wywołane tabletką. Okres normalnie powinnam dostać gdzieś 7 maja... 11 maja poszłam do ginekologa, doktor zapisała mi Luteinę 2x dziennie przez 5 dni na wywołanie okresu. Okres powinien był pojawić się 2 dni po jej odstawieniu. Skończyłam ją brać 16stego maja, rano. Ciągle nie mam okresu. Wczoraj, 18stego maja zrobiłam 2 płytkowe testy ciążowe i obydwa wyszły negatywnie. Co może być powodem braku okresu? Czy mogę jednak być w ciąży? Niestety termin do ginekologa mam dopiero w następną środę, tj.25 maja.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować