Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotarella

marze o tym,aby być idealną

Polecane posty

Gość Ciotarella

przynajmniej w moim mniemaniu ... właśnie zdałam matury ,chce się zająć sobą.. wcześniej nie miałam czasu nawet się uczesać,mój pokój nawet w tej chwili wygląda jakby przeszło przez niego torando.. chciałabym być taka poukładana,mieć sporo spraw zamkniętych na ostatni guzik,wprowadzić pewne zmiany,zdrowszy tryb życia,nie mówie,że do końca zdrowy bo pale i alkohol też pije,ale wiadomo..odżywianie,spacery,dbanie o ciało itd. chce zacząć od pokoju do którego chciałabym z chłopakiem wracać i nie musieć się o nic wstydzić... już wczoraj zrobiłam przemeblowanie ,z niskiej szafki zrobiłam stół pry czerwonym łóżku naprawde fajnie to wygląda,kupiłam zapachowe świece w szkle ...teraz mam problem bo brakuje mi krzesła,poduszek w fajnych kolorach ,nie wiem jak przywiesić obrazy,aby nie musieć wiercić w ścianie.. czy ktoś tu zajmuje się odnową jakiś starych rzeczy bo mam krzesło stare ,ale nie wiem jak je odnowić itd. Czy ktoś jest tu kreatywny,lubi zmieniać ustawienia mebli,nastrój romantyczny typowo kobiecy wprowadzać do swojego mieszkania? ja się tym nigdy nie zajmowałam..ale marze o tym,aby poznać kogoś takiego uporządkowanego,bo od takich ludzi można wielu rzeczy ciekawych się nauczyć.. ktoś tu jest tak zorganizowany ?:))

Gość Ciotarella
zapiętych na ostatni guzik* :D