Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male k

"Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?"

Polecane posty

Gość male k

Mam mały problem. Spotykam z Facetem już od kilku miesięcy(9 konkretnie). Dodam ze znam go od 3 lat, choc to ostatni rok pokazal mi jaki jest, jaki ma charakter, zainteresowania itd. Najpierw była przyjaźń. Gadaliśmy o wszystkim. Potem pojawilo sie coś wiecej, mnie zaczelo bardziej na nim zalezeć. Doszedl tez kontakt imtymny. Trwalo to jakis czas, a potem uznalismy ze tak nie powinno byc, wiec probowalismy/probujemy przestac, z roznym skutkiem. Dlaczego? On nie czuje do mnie nic po za przyjaznia(ufa mi, pociagam go fizycznie, w wielu sprawach sie dogadujemy, jednak brak mi takiego czego - poczucia tego, ze ma sie wrazenie, iz znamy kogos od dawna, choc mamy z nim stycznośc pierwszy raz; niektorzy nazywaja to karma). Tak powiedzial. Mowi tez, ze nie raz nie wie co czuć. Rozstal sie jakis czas temu z dziewczyna i bardzo to przezyl. Nie pograza sie w rozpaczy, chce isc do przodu, ale nadal miewa metlik w glowie. Powoli tez grzebie ta sprawe. Sama tez nie wiem co za bardzo robic. Nie chce uciekać, bo to nie sposob, a tak tez moge zniszczyc wspolna zazylosć (ta braterska). Jednak to co usilnie probuje tlumic czasem przerasta mnie sama. Nadmiar uczuc, z ktorymi ciezko sobie poradzić, czara sie przelewa i wybucham. Czasem placzem czasem jest to zlosc wyladowywana na innych. Wiem o tym wszystkim, zreszta sam i jedno i drugie odczul na wlasnej skorze i zawsze jakos probowal zaradzic. Czy to przytulil, czy rozsmieszal czy po prostu porozmawial, kiedy odstawilam swoj foch. Jednak chce byc ze mna uczciwy, a ja tez nie chce zwiazku z litosci. Czeka za tym by i on poczuł to coś wyjatkowego, czy iść w swoja strone bo sprawa jest tak beznadziejna, jak czekanie na gruszki na wierzbie, a przyjazn pozostawic przyjaznia? Jestem ciekawa waszych opinii. btw. przepraszam za brak polskich liter.

Gość kropeczkaaaaa
Chcesz uzależniać sowją przyszłosc od jego decyzji? Idź w swoja stronę - jak macie byc kiedys razem to się na pewno odnajdziecie. Nie tkwij w miejscu - idx do przodu.

Gość hgfhfghfhfhgfhg
Dokladnie, jak jestescie sobie pisani, to bedziecie razem. Nie patrz wstecz, in westuj w przyszlosc i nie trwaj w prozni. To nic Cie nie da! Zycie jest za krotkie, aby stac w miejscu.

Gość male k
Nie chodzi o to, że bede w niego siedziec i gapic sie, jak w malowany obrazek. Jezeli pojawi sie ktos i to bedzie wzajemne, to czemu nie, nie zamykam sobie drogi

Gość male k
Znam miejsca gdzie jest za free ;)

Gość male k
Ale co glupio robie? Moze rozwiniesz wypowiedz? ;)

Gość Taka jedna anonimowa
napisze tak. 4 lata temu miałam taką sama sytuacje. Zalezalo mi bardzo a jemu i tak i nie. W koncu moja cierpliwosc sie skonczyła i zaprzestałm czekania na niego. Zajelam sie swoim zyciem i po pewnym czasie on wyznal mi, że mnie kocha i nie może beze mnie zyć a wczesniej mi tego nie mowil bo sie bał. W tym roku mineły nam 3 cudowne lata razem i za dwa miesiace staniemy na slubnym kobiercu :)

Gość male k
Takie historie podnoszą na duchu :) Zobaczymy jak ta bajka sie potoczy ;)