Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

czy 170 cm to za dużo u kobiety?

Polecane posty

nie głupoty mówisz ja mam 170 i chciała bym być z 6 cm wyższa mam niższe koleżanki i zawsze zazdrościły tym które maja powyżej 170:)

Gość groszka 33
170 cm :)

171 cm ;) I lubie wysokie buty czasem ubrać. 180 to dla mnie już za duzo jak dla kobiety, nie podoba mi się.

Gość nooo co ty
ja mam 177 cm i nie oddałabym ani jednego cm

a ja mam 178 ;) i czuję sie z tym całkiem dobrze :P mój mąż ma 193cm wiec dziwnie bysmy wyglądali jakbym była niższa ;)

Gość ona xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
169... i ani cm wiecej bym nie chiala:)

ale wysokie jesteście ja mam 152 cm a gdy chodzę na trzy centymetrowych obcasach czuję się wysoka

Kingusia_124 Ha ha dobre 🖐️ To gdzie ty mieszkasz, że we wzroście 155 cm razem czujesz się wysoko :D W karłowatowni? Sami faceci po 150 cm wzrostu ? 🖐️

Gość Królowa Polski
ZA DUŻO?! JA MAM 170cm i WIELKI KOMPLEKS za ZA MAŁO mam wzrostu. mam kolezanke która ma 175cm i BOSKO WYGLADA. MI pozostają obcasy 15cm. jesli chcialabys byc skrzatem 165cm to jestes nienormalna, bycie niskpodwoziówą to koszmar

165 cm to skrzat? Nie przesadzaj, to tylko 5 cm różnicy między 170 cm, co na oko ciężko dokładnie nawet zauważyć. Tak się tylko zastanawiam czy to nie za dużo :)

Gość abcdef abcd
ja mam 150 , sa tego zalety i jak wady , ogolnie nie mam zadnego kompleksu jesli chodzi o wzrost.

A między 170 cm a 175 cm też nie ma dużej różnicy, więc myślę, że jeśli wygląda bosko, to akurat nie dlatego, że jest 5 cm wyższa :)

Gość abcdef abcd
mój mąż przyspawał mi szczudła do stóp, aby mógł ze mną noramlnie pogadać:classic_cool:

Gość abcdef abcd
bardzo smieszne ;/ zajebisty podszyw pewnie jakiejs laski z 180/100 ;]

duzonosa Faktycznie, chyba masz rację .. Ja jestem raczej tym drugim typem. abcdef abcd Temat topiku nie brzmi :"Czy 150cm to za mało i czy źle się z tym czujecie?" :O

IMO13822 Sam jesteś jebnięty :D🖐️ Chociażby dlatego, że to kobiece forum 🖐️ Kobiety też mają różne kompleksy, a jak jesteś za tępy, żeby to zrozumieć, to wypierdalaj :D 🖐️

a ja mysle po prostu, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) dla dziewczyny mierzacej 150 cm te 170 cm będzie bardzo dużo a dla takiej koł o 180 cm te 170 cm to będzie mało ;) czy to wazne? ważne jak sie ze swoim ciałem czujemy :) ja ze swoim czuję się wyśmienicie ;) i wali mnie to czy ktoś uważa, ze jestem za wysoka czy nie ;) kompleksy miałam w podstawówce a od ukonczenia przeze mnie podstawówki minęło troche lat... coś koło 13 stu :P

IMO13822 Kretynie :O Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem :O Gdzie ja napisałam, że chciałabym mieć więcej? Jak brzmi tytuł tematu? Ja się martwię, że jestem za wysoka, nie za niska :O Czy ty jesteś niedorozwinięty :O

meaaa Też myślę, że to zależy od pewności siebie I jedni przejmują się bardziej, drudzy mniej :) Ale tak chiałam poznać Wasze zdanie :)

IMO13822 Czemu mam niby tłumaczyć się za wypowiedzi innych? :O Nie pisałam nigdzie, że to jest za dużo, tylko pytałam o opinię innych. 🖐️

Gość ASIUUK
ja mam 174. i uważam , że jest w sam raz!:D

IMO13822 Owszem, zopbowiązuje, ale nie do tłumaczenia się takiemu zniewieściałemu, nudnemu chłopwi jak Ty :D 🖐️

Gość keeeshhhha9999
TAK 165 CM TO SKRZAT A 5CM JEDNAK ROBI DUUUUŻO RÓZNICE