Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwa mam!!!!!

Ale mam żal do siebie!!!

Polecane posty

Gość wkurwa mam!!!!!

Kurwa, przegrałam życie, dziewczyny czy was naprawde na wszystko stać? Ja ciułam z meżem mamy dwoje dzieci, na kino czy basen nas nie stać, poniewaz spłacamy kredyt! A tu kurwa widze co druga kremu diora używa!

Gość jejejejejejejejejjejjejejejjej
tak tak na pewno i ty wierzysz w to co pisza na kafe :/, nie znam ani jednej matki, której stracza na takie rzeczy, bez przesady większość z nas żyje od 10-go do 10-go, mnie też nie stać na kino, idziemy raz na jakiś czas, ale kochamy się i to jest najwazniejsze, możemy czas spędzić razem na spacerze na przykąłd

Gość wkurwa mam!!!!!
pewnie i kłamią! Chyba wyjade z tej polski, za granicą to wystarczy że jedna osoba w domu robi, i stać ich na wiekrzośc rzeczy o których ja mogę pomażyć!

Gość jkjkhk
ja tez tak mam,bardzo kocham swoje dzieci,nigdy nie załowałam ze je mam ale gdybym cofnęła czas to przed zajsciem w ciąze wyjechałabym z męzem za granice zarobila kase i dopier sie brała za dzieci.no cóz madry polak po szkodzie chociaz moje dzieci nie zamieniałabym na nic innego :-)

Gość dezirers
do wkurwa mam ty kooorwa tylko potrafisz narzekac ze was nie stac to wez sie kooorwa do jakiejs solidnej pracy albo znajdz sobie lepiej płatna prace albo dodatkowa a nie tylko pierdolisz ze nie starcza wam na zycie wkurwiaj mnie tacy co tylko narzekają

Gość smooth 31
a mnie stac I diory to dla mnie pikus;)...Mamy dobra prace i tyle A wczesniej zdobylismy dobre wyksztalcenie i praktyke Potem slub i dzieci-rok po roku A teraz mam spokoj i zabezpieczenie Pozatym dwa mieszkania,dwa samochody,dzialke budowlana i wypoczynkowa...

Gość miej żal do siebie
pewnie jesteś jedną z tych naiwnych które dały sobie narobić dzieci bo ci wmawiały inne kretynki że jak nie będziesz miała jednego czy drugiego dziecka to będziesz żałować. Oczywiście teraz nie powiesz że żałujesz że mam dziecko i jesteś udupiona i bez kasy bo nie wypada ale jojczeć będziesz.A za jakiś czas też zaczniesz namawiac inne laski na to żeby sobie narobił bachorów bo nikt im szklanki wody nie poda :D albo że pracowac nie muszą bo wrócą do pracy jak odchowają bachora. JASNE zawsze ten sam scenariusz :D

Gość miej żal do siebie
pewnie jesteś jedną z tych naiwnych które dały sobie narobić dzieci bo ci wmawiały inne kretynki że jak nie będziesz miała jednego czy drugiego dziecka to będziesz żałować. Oczywiście teraz nie powiesz że żałujesz że mam dziecko i jesteś udupiona i bez kasy bo nie wypada ale jojczeć będziesz.A za jakiś czas też zaczniesz namawiac inne laski na to żeby sobie narobił bachorów bo nikt im szklanki wody nie poda :D albo że pracowac nie muszą bo wrócą do pracy jak odchowają bachora. JASNE zawsze ten sam scenariusz :D

Gość polka za gramanica
A ja wlasnie kremu Diora uzywam, ale nie mieszkam w Polsce. W Polsce to nawet do Sephory, czy Douglasa nie zagladalam bo za drogo, wiec nie wierze, ze przecietna Polke na taki krem stac. Pewnie bajki opowiadaja, tak samo jak wtedy, gdy uzywaja perfum rozlewanych do flakonikow, a potem mowia ze pachna Chanel :) Co sie przejmujesz? Zyj swoim zyciem. Szczescie nie zalezy od marki kremu, ktory uzywasz :)

Gość phi krem diora wyznacznikiem
bogactwa? głupota - przecież jak sie ktoś uprze to i z najniższej krajowej będzie kupowała :P a później brylował na kaffe :D mnie tam kręcą inne rzeczy na które mnie nie stać....

Gość klc/djlfk/w;d;qa\;sl
ja ci powiem tak niech one sie kremuja diorami channellami i innymi dolce ale nie wszystie moga miec to co ty, czyli dzieci meza - rodzine nie wszystko mozna kupic, wiec nie ma czego zazdroscic, mowie ci ja uzywam kremu nivea i zyje;-)

kurcze dziewczyny na całym świecie są bogaci i biedni, to normalne. Lepiej skupić swoją uwagę na pracy niż na nienawidzeniu całego "zamożnego" świata.

Gość a mnie tam stać
na kino czy basen bo sobie z mężem nic nie kupujemy, ale to dokładnie nic. Jak mi matka nowych portek nie kupi na tanich ciuchach to chodzę w swoich tak długo aż mi się dziury powycierają, a czasem sobie laty naszyje i dalej chodzę. A dzieci mają wszystko. Zabawki, ubranka, wycieczki.Nie potrafiłabym na nich oszczędzać. Wolę na sobie.

Gość LunaLunaLuna
tak,tak na kafe co druga zarabia po 10 tys...:D tylko ciekawe skad taka znajomosc tematyki zwiazanej z zasilkami,MOPS-em i i ogolnie pomoca spoleczna:D autorko, to co na kafe to podziel przez 3 albo 4 i nie traktuj serio tych sfrustrowanych bab, dla ktorych jedynym sposobem polepszenia sobie samopoczucia jest przechwalanie sie na forum:D

Gość LunaLunaLuna
a juz wypociny osoby pod nickiem "miej zal do siebie" szczerze mnie ubawiły:D swoja droga trzeba miec niezle poryte w głowie,zeby w ogole takie teskty pocic na kafe:D

Dziewczyny nie chce sie wywyzszac czy przechwalac, ale jak mozecie nie miec pieniedzy chociazby raz w miesiacu na kino???? No to co wy podstawówke tylko konczyłyscie?! Jesli tak to same jestescie sobie winne, ja sobie nie wyobrazam zycia od 10tego do 10tego. Fakt kremow Diora nie uzywam, u Armaniego sie nie ubieram, ale pracuje ja (obecnie jestem na wychowawczym) i mąż, mamy 5cio miesieczna córeczke i starcza nam na tyle zeby juz jej odkladac na ksiazeczke.

Gość hejka hej:)
olivkowa,to chyba niezle ograniczona jestes skoro tego sobie nie wyobrazasz:O oboje z męzem jestesmy nauczycielami,zarabiamy lacznie ok 3600....kokosy,nie? a kredyt trzeba splacac,rachunki placic itd....i sa takie miesiace,ze nigdzie nie idziemy:O

Gość Oliwkowa my mamy
dochodów 4 tys a same opłaty za dom to 1,5 tys, a do tego inne opłaty, paliwo, kredyt, przedszkola dla dzieci. Jeść też coś trzeba. Do kina chodzimy, ale nie co miesiąc. Wolę sobie kino co miesiąc darować, a za to mieć własny dom z ogródkiem niż się kisić w bloku, ale co kto lubi.

oliwkowa mamusia:* właśnie się wywyższasz,nie wiem co ma wykształcenie do pracy... hmm ja wiem,ze liczą się znajomości. Ja nie pracuję (mam jedynie maturę) wychowuję dziecko Mój chłopak nie skończył zawodówki,bo zaczął wagarować w ostatniej klasie :P ,a zarabia 4 tysiące a nawet i więcej,w zależności ile pracuje hejka hej:) NO NIE WIEM CZY 3600 TO KOKOSY,NA DZISIEJSZE CZASY hmm Ja sie czasami zastanawiam na co my wydajemy te 4 tysiące... no i się doliczyłam raz podliczyłam wydatki z jednego miesiąca i najwięcej idzie na jedzenie co prawda zbędne cocacola,chipsy,batony,czekolada i to nie nei najtańsze a najdroższe... jakiś ciuch,już nie piszę o dziecku ale przecież nam rodzicom też się należy :P a to buty dziecku za ponad 100zł,spodnie,bluza,jakies koszulki i juz nie ma kilku stówek :P

Gość wiolina31
saleminka,durniu to z tymi kokosami, to nie trudno sie domyslic, ze to ironia:O wiesz w ogole co to?