Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakow najpiekniejszym miastem

Nagosc w rodzinie i domu- czy postepuje ok? U mnie nago nie jest tematem tabu

Polecane posty

i razem z mezem uczymy dzieci akceptowac swoje cialo ozywiscie nie epatujemy nagoscia ale np: ja nie biore pidzamki do lazienki tylko nago ide do sypialni aby sie przebrac. Mamy corke lat 15 i syna 16 i tez chodza normalnie po domu moze corka bardziej sie wstudzi ale przekonuje jej ze to nic zlego. Co sadziie o wpsolnej kapieli w tym wieku?

Zastanawiam się nad wspólną kąpielą głównie ze względów ekonomicznych - wspólna kąpiel to czterokrotnie mniej zużycia wody 🖐️

dla mnie to jest głupie potem córka czy syn pójdą w gości i będą nago paradować po domu albo jak w Was będą goście góra do 10 lat mogą chodzić a potem niech lepiej się już ubierają

Gość dauedos1405
Gowno prawda. Breslau najpiekniejszym polskim miastem

Gość klinkaa
ja mam 16 lat, jeszcze z rok temu śmiało biegałam w te i wewte na golasa, przygotowując się do kąpieli, szukając ręcznika, piżamy i tak dalej i to nawet przy rodzicach, teraz juz trochę bardziej się kryję, bo depiluję okolice bikini, ale nadal nie wstydzę się rodziny, np. gdy jesteśmy na basenie (na basenie, tam gdzie chodzimy jest szatnia koedukacyjna) pod prysznicami jestem na golasa (wszyscy są) i w saunie tak samo... Więc dla mnie to nie jest problem.

Gość Magda*
Miałam założyć taki temat ale znalazłam ten. Nurtuje mnie to od pewnego czasu. Mój syn ma dziewięć lat, całkiem na nago mnie jeszcze nie widział. Bez stanika parę razy się zdarzyło. Syn mnie się jeszcze nie wstydzi. Niedawno odwiedziła nas rodzina z Niemiec. Dosyć bliska kuzynka z mężem i córkami. Oboje są Polakami. Córki już urodziły się tam. Kuzynka bez skrępowania dosyć często pokazywała się w samej bieliźnie i to dosyć prześwitujacej. Ich córki mają dziesięć i piętnaście lat. W pierwszy dzień ich pobytu zauważyłam że ich młodsza pociecha po wieczornej kąpieli wychodzi nago z łazienki. No cóż to jeszcze dziecko. Ale za chwilę to samo zrobiła piętnastolatka. Dziewczyny nie czuły wcale skrępowania. Na sto procent wiem że nie są oni naturystami. Zacisnełam zęby i nie reagowałam. Mój syn miał niezłą lekcje anatomi. Na początku był zdziwiony, później jednak się przyzwyczaił nawet nie patrzył na wdzięki dziewczyn. Trwało to dwa tygodnie. Mąż też na to nic nie mówił nie wiem czy dobrze postąpiłam nie reagując. .

Gość Magda*
Cisza. . W tym roku mamy jechać do kuzynki do Niemiec. Co byście zrobili na moim miejscu. Znowy będzie oglądał nagie dziewczyny. Jestem w rozterce

Gość D51
Magda* Cisza. . W tym roku mamy jechać do kuzynki do Niemiec. Co byście zrobili na moim miejscu. Znowy będzie oglądał nagie dziewczyny. Jestem w rozterce Postępuj jak syn.