Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzNiedamDluzejrady!

mozna rzucić palenie a jak rzucić jedzenie?

Polecane posty

jem nałogowo, codziennie rano wstaje z mysla, ze ide na diete wszystko super az do okolo 14 tej wtedy mam napad jem byle co, 3 banany, 4 kromki z dzemem, kielbase na zimno pcham az mam wyrzuty sumienia wtedy siadam i płacze i tak codziennie.dodam, ze po tej 14 tej moge juz nie jesc ale to nie wyklucza nastepnego napadu wieczorem. pomozcie mi jak z tym walczyc. pracuje w domu wiec mam staly dostep do kuchni pomocy.

nie ruszaja mnie obrazalskie posty takze nie musicie sie trolle wysilac ja potrzebuje innej pomocy, foto grubasa na lodowce nie pomoze. pusta lodowka tez bo wtedy robie np nalesniki albow ychodze do miasta pod pretekstem wyjscia do apteki :( i tam jem.

kiedys bylam ladna zgrabna duzo ruszajaca sie dziewczyna, teraz wiem, ze dopoki nie wyjde z tego nalogu nie bede szczesliwa :(

juz prawie nic w domu nie trzymam :( ale to we mnie rosnie ta sila i jak przychodzi 14 ta zaczyna sie :( jak o tym zapomniec? :(

mam meza dziecko jestem bardzo mloda :( chce zyc jak mlodzi ludzie, coreczka juz podrosla moge ja zostawiac z siostra i pojsc na impreze ale nie pojde bo sie wstydze :( jak zaczac z tym walke i przerwac nalog. jem np jak jestem zdenerwowana, zajadam stres.

nikt nie pomoze?

:(

Gość abadziababenc
nie wiem, też bym to chciala rzucić! Z tym trzeba walczyć jak z każdym nalogiem, ciężko ale bez bólu nic się nie osiągnie.:(

Gość oniemialam...
zamiast jedzenia pij wode..duzo wody..

wdg mnie wszystko zalezy od tego na jaka diete sie zdecydujesz? przede wszystkim masz jesc i nie byc glodna - bo nie o bycie glodnym chodzi na diecie. Dieta ma Ci zapewnic zdrowe i pozywne jedzenie, dostarczyc mineralow, witamin i wszystkiego, co jest potrzebne do zdrowia :) Dlatego nei odchudaj sie na huraaa!! bo to nic nie da. Usiadz na tylku spokojnie przejrzyj net i poszukaj diety dla siebie, na ktorej nie bedziesz glodowac!!! Zrob sobie plan dnia. Zaplanuj co kiedy robisz i co kiedy jesz. Niech Twoj dzien ma rece i nogi. Polecam tez spacery jesli od cwiczen Cie odpycha ;) - spedzisz czas z dziecmi, albo basen - wiem, moze byc ciezko pokonac wstyd, ale pomysl sobie, ze wszycy inni na tym basenie tez maja jakies mankamenty w wygladzie i nikt tam nie jest doskonaly ;) polecam tez pilates, a najbardziej rozwage :) jedz duzo warzyw i owocow i bialka :)

Gość dziekuje pindulko!!!!!
juz mi lepiej :) ciezko mi sama wode wiec wlałam dzisiaj do wody 2 litrowej 1/5 soku jablkowego bez cukru dla niemowlat gerber plus sok z cytryny od razu lepiej :) sprobuje po raz setny jutro... albo tysieczny!

Będąc na diecie nie mozesz nic nie jeść do 14, bo to właśnie z tego powodu później jesz podwójnie. Od samego rana tzn od śniadania powinnaś dostarczyć organizmowi energii. Jedz co 2-3 godziny, tak żebyś nie czuła w ogóle głodu tylko mniej kaloryczne potrawy. Wiedz też że nie schuniesz w ciągu kilku dni tylko kilku miesięcy i z tym nastawieniem ci się uda. Jeślii natomiast będziesz miała ochotę od czasu do czasu na jakoąś przekąskę którą lubisz to sobie jej nie odmawiaj, bo rezygnując z wszystkiego długo nie wytrzymasz. Życzę ci powodzenia.

Gość dziekuje Wam za pomoc
dzisiaj zjadłam wafla ryzowego z serem bialym, na 2 sniadanie zjem 2 wasy z indykiem gerber i kawa, dzisiaj zaopatrze sie w warzywa i owoce, pije wode takze nie jest zle :) postaram sie wytrzymac :)