Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllllgonia19lateczkekke

MEGA WTOPA

Polecane posty

wczoraj byłam na imprezie z moim chłopakiem, starszym o 3 lata i narobiłam mega obciachu. przyjechałam do niego do Wrocławia, bo sama mieszkam w Małopolsce i w sumie stwierdziliśmy że pójdziemy się zabawić z jego znajomymi. Ogólnie nie miałam problemów z kontaktem z nimi, bo raczej jestem osoba otwartą . niestety nie mam mocnej głowy do alkoholu, więc po kilku drinkach mój chłopak wziął mnie na kolana abym sie nie wywróciła. ale po pewnym czasie 'POCZUŁAM SIĘ NA SIŁACH" by móc iść do toalety. siadając na wc podniosłam sobie sukienkę, lecz zapomniałam że do sukienki ubrałam jeszcze legginsy i majtki. zaczynam sikać, jednocześnie spałam. gdy wstałam poczułam nieprzyjemne uczucie na kroczu i wtedy kapnęłam się że zlałam się w majtki i getry. zdjęłam je i położyłam przy wc. sama wróciłam do towarzystwa, gdy mój chłopak spytała się gdzie mam getry ja powiedziałam że ktoś mi ukradł jak się wracałam. dopiero gdy jedna z towarzyszek wróciła z wc. poinformowała mnie że coś zostawiłam. nie musze mówić jaka była reakcja. wstyd mi, tak strasznie mi wstyd

Gość karokkkkke
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Gość rupert e
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość nie ma nic gorszego od widoku
pijanej dziewuchy:(

Gość momozil
ha ha ha to ty zrobiłaś jak moja kuzynka

Gość KobieTA __
Dlatego ja nie piję :classic_cool:

Gość *ghjklop*
to prowo, ostatnio autorka zapomniala zamknac drzwi w klopie i robila kupke na widoku gosci.Autorko pisz ksiazki:P

no wiem wiem że to było żałosne, ale staram się kontrolować siebie... chłopak mi mówił abym nie piła ale było kilku jego kolegów którzy mi dolewali, gdy on tego nie widział, a mi głupio było burzyć się o to... w sumie byłam najmłodsza i nie chciałam wyjść na dziecko