Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojjolajana

śledzi mnie psycholog jezdzi za mna to jakis pschol co robic?!!

Polecane posty

Gość lojjolajana

Kurna ja to mam pecha w styczniu rozstalam sie z chlopakiem po 6 latach ( zdradzal mnie za plecami) bylam taka zalamana poszlam do psychologa mlodego chlopaka 28 lat pracowal w takim centrum interwencji kryzysowej u mnie w miescie, bylam u niego jako u psychologa 4 razy bardzo mi pomogl ja mam 22 lata i tak jak juz wiecej nie przyszlam to mi pisal smsy jak sie czuje ze się martwi o mnie itp w sumie wtedy bylam zdesperowana troche bo zostalam sama.. i gdy chcial sie spotkac na jakies tam ciastko,kawe to się zgodzilam potem poszlismy do kina i tak jakos kilka razy sie z nim spotkalam pomogl mi zapomniec o bylym ale zaczelam z czasem się z odsowac bo ja nie chcialam nic wiecej a on chyba tak pisal mi ze sie chyba we mnie zakochał itp.. ciagle wydzwaniał itp potem jakos chyba kapnol sie ze nie chce z nim nic i dal mi spokoj na jakies 2 miesiace.. i wczoraj wracam ze stacji pkp a patrze on jedzie samochodem za mna i tak jechal przez cale miasto i skrecil za mna w moja ulice ja podjechalam pod brame domu swojego a on wycofal samochodem .. i napisalam mu na gg czemu za mna jechal dzis a on mi odp na tel sms- sory najlepszym sie zdarza ... to nie był pierwszy raz yh ale napewno ostatni..:( ( czyli chyba juz tak kilka razy jezdzil za mna.. a potem cala noc wydzwanial zebym odebrala pisal kur** odbierz!!! bo sobei cos zrobie odbieraj!! napisalam mu -spie!! a on mi odp- jak bys spala to bys mi nie pisala ze spisz odbieraj bo nie panuje nad soba.. i ja wylaczylam tel.. co ja mam zrobic to jakis psychol!!

Gość piękneeee
dlatego wole kobiety

Gość ale to prowo już było,
dokladnie to samo :o Z którego forum to skopiowałaś? :o wysil się trochę :o