Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaaaikkk

Niechcą wypisac l4, to niesprawiedliwe. Jak to załatwić??

Polecane posty

Gość mozaaaikkk

Jestem 3 miesiące po cesarce, od niedawna zaczął mnie bardzo bolec brzuch w miejscu rany, a co sie okazało u ginekologa to mam cos naderwane i nie moge nawet dziecka podniesc... CO idzie z atym, ze powinni wypisac mojemu meżowi opieke na mnie, aby mogl sie dzieckiem zajac, ale nie. Wiedzą ze mieszkam tez z moją mamą i wg ich prawa gdy jest dodatkowa osoba do pomocy w domu to nie mogą wypisac czegos takiego :/ A moja mama nie moze poprostu sie zajmowac dzieckiem, gdy im to powiedziałam to kazali mi zlozyc wniosek do zusu, a podejrzewam, ze zanim go rozpatrzą to mi sie zdązy rana od noszenia otworzyc ://////

Gość mozaaaikkk
???

Gość mozaaaikkk
??????

Gość mozaaaikkk
??????

Gość da się da się oczywiście
a mama nie moze sie zajac, bo nie chce czy bo nie moze?

Gość mozaaaikkk
a to mojej mamy dziecko czy nasze??

Gość mozaaaikkk
a to mojej mamy dziecko czy nasze??

bez sensu, przecież twoja mama nie ma żadnego obowiązku zajmowac się waszym dzieckiem, moim zdaniem L4 powinni wypisac bez gadania, sama nie wyobrażam sobie normalnego funkcjonowania z otwierającą sie rana na brzuchu.

tam jest jakis przepis dotyczacy tej sprawy-mama chyba bedzie musiala oswiadczac na pismie, ze odmawia. Mama nalezy do osob uprawnionych jesli chodzi o ubezpieczenie, wiec tu tez jakos to ma wplyw. Oni sie czepiaja racjonalnie. Poszukaj nawet jest taki specjalny druk co sie oswiadcza odnosnie opieki na chorego czlonka rodziny

tam jest jakis przepis dotyczacy tej sprawy-mama chyba bedzie musiala oswiadczac na pismie, ze odmawia. Mama nalezy do osob uprawnionych jesli chodzi o ubezpieczenie, wiec tu tez jakos to ma wplyw. Oni sie czepiaja racjonalnie. Poszukaj nawet jest taki specjalny druk co sie oswiadcza odnosnie opieki na chorego czlonka rodziny