Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio_paIuch

Moja dziewczyna nie umie robić laski :(

Polecane posty

Gość Tomcio_paIuch

Tak jak w temacie, moja dziewczyna lubi zajmowac sie moim penisem ale robi to tak że nie czuję tej przymeności którą czułem z poprzednią partnerką. Chodzi o to że ona nie ma doświadczenia, jestem pierwszym facet któremu to robi ale jestesmy juz ze soba rok i zastanawiam sie czy jej powiedziec o tym żeby robiła to inaczej czy moze nic nie mówic bo sie obrazi :/

jasne ze powiedzieć, jeśli nie wie ze jest źle to jak ma sie poprawić, tylko nie palnij ze poprzednia był lepsza

Gość Tomcio_paIuch
Sam bym ją nauczył ale nie wiem jak jej to wytłumaczyć jak powinna robić bo przecież ja tego nie robiłem, ja tylko odczówałem ta przyjemność. Najłatwiej by było powiedziec że z doświadczenia wiem że może byc lepiej ale oczywiście tego nie zrobie by byłoby jej przykro. Moze pokazać jej jakis filmik żeby sobie popatrzyła jak to robią inne kobiety. Sam nie wiem

Gość dodododod-3
a co robi nie tak ? :O

jak dasz jej do zrozumienia ze inna była lepsza to miło jej nie bd nawet jesli sie nie obrazi, poprostu w trakcie mów jej czy ma to robic mocniej , głębiej itp, albo obejrzyjcie film i przy scenie powiedz ze mozecie tak spróbowac

dzieciaczku a ile ty masz lat? powiem ci jak to zalatwiaja dorosli ludzie - mowisz swojej dziewczynie gdzie i jak ma cie dotykac/calowac/lizac/piescic bo tak ci jest przyjemnie i ona to robi, a ty rob tak jak ona lubi. i obie strony zadowolone, bez obrazania sie i jebania fochow. japierdole ludzie, ale wy macie problemy :|

dzieciaczku a ile ty masz lat? powiem ci jak to zalatwiaja dorosli ludzie - mowisz swojej dziewczynie gdzie i jak ma cie dotykac/calowac/lizac/piescic bo tak ci jest przyjemnie i ona to robi, a ty rob tak jak ona lubi. i obie strony zadowolone, bez obrazania sie i jebania fochow. japierdole ludzie, ale wy macie problemy :|

Gość Tomcio_paIuch
Haczy zębami i zamiast ssać to dmucha

Gość Tomcio_paIuch
Chyba robi to zbyt delikatnie, pozatym chyba jeszcze powinna jednocześnie masować go dłonią

hahahhahaha sorki nie mogę się powstrzymać to powiedz jej ze ma uważac na zęby i nie dmuchać, niech zacznie uzywac języka

gladius romanus - wyjdz. chlopak powinien zwyczajnie w swiecie dziewczynie powiedziec jak ma to robic i tyle.

Gość jestemdziewczyną
jetem dziewczyną i chciałabym na miejscu Twojej dziewczyny usłyszeć co mam robić.sama jestem początkująca,a mój chłopak doświadczony więc gdy ostatnio byliśmy blisko to poprostu się spytałam,jak mam go dotykać.ale nie mów nic o byłej!! powiedz mi tylko co tamta robiła lepiej? jeszcze nie robiłam chłopakowi loda,a mam to w planach na najbliższy miesiąc ;p więc chętnie posłucham co sprawia największą przyjemność.poza tym boje się że go pogryze :[ aha i pamiętaj-bądź delikatny

Gość jestemdziewczyną
jetem dziewczyną i chciałabym na miejscu Twojej dziewczyny usłyszeć co mam robić.sama jestem początkująca,a mój chłopak doświadczony więc gdy ostatnio byliśmy blisko to poprostu się spytałam,jak mam go dotykać.ale nie mów nic o byłej!! powiedz mi tylko co tamta robiła lepiej? jeszcze nie robiłam chłopakowi loda,a mam to w planach na najbliższy miesiąc ;p więc chętnie posłucham co sprawia największą przyjemność.poza tym boje się że go pogryze :[ aha i pamiętaj-bądź delikatny

Gość Tomcio_paIuch
Nie jestem dzieciaczkiem ani ona nie jest ale jest pare lat młodsza ode mnie. Poza tym ona dopiero sie rozkręca, jest typem grzecznej dziewczynki a ja nie jestem facetem dla którego łózko jest najwazniejsze. Czasem mam ochote na coś nowego ale nie ma w naszym związku tak że "mówisz masz" bo już pare rezy mi odmówiła> początkowo nawet wstydziła sie pokazać nago, ale powoli do wszystkiego sie przekonuje

Gość Gadatliwa..
ja uważam że na początek mógłbyś chwalić i mocniej "jęczeć?" przy tym co sprawia Ci przyjemność jak skończycie to powiedz ,że uwielbiasz np. jak bierze go głębiej do buzi lub jak masuje jednocześnie ręką. :) dając jej takie wskazówki dziewczyna nabiera doświadczenia i uczy się :) myślę ,że to na początek będzie lepsze i delikatniejsze niż walnięcie z grubej rury ,że jest beznadziejna bo wtedy może się zniechęcić. A swoją drogą jestem ciekawa a Ty ją zaspokajasz?

Gość Jamjestemja
Własnie, jak ty ją zaspokajasz? :)

Gość Tomcio_paIuch
tak, zaspokajam ją i to na wszystkie mi mozliwe sposoby. Szczerze mówiąc to wolę byc aktywny i to jest dla mnie wielka przyjemnośc kiedy moge ją zaspokoić robiąc np minetkę (chociaż na minetkę też długo czekałem i namawiałem ją bo twierdziła ze słyszała ze faceci tego nie lubia robić)

Gość Jamjestemja
Tomcio, a ty lubisz jej to robić? :classic_cool:

Gość Tomcio_paIuch
ale podoba mi sie to co napisała Gadatliwa. Dobry tok postepowania. Tak właśnie spróbuję. Dzieki :)

Gość Tomcio_paIuch
Uwielbiam ją pieścić, mogę powiedziec że jest moim ideałem i nie mam oporów przed niczym dlatego zawsze jest długa gra wstepna, chociazauwazyłem ze ona chciałaby szybko przejśc do stosunku. Co chodzi o przyjmowanie nektaru :) No cóż, ja chciałem a ona nie...